Napravljeni od strane Levi’s-a i omiljeni generacijama, legendarni 501 Jeans, western košulja i kamiondžijska jakna nastavljaju da oblikuju moderni dress code. Od predsednika do filmskih zvezda, od farmera do modnih ikona, od biznismena do običnih radnika, kulturološki značaj Levi’s ikona je ostao zaista jedinstven.

E pa sada nam stižu i nove kolekcije za jesen 2014. – zimu 2015.

Muška kolekcija za jesen 2014. inspirisana je kalifornijiskom Venice Beach i Yosemite Valley, nudi širok spektar autentičnog, svetlog i tamnog pranja, zajedno sa custom-inspired 501 jeans, koji odaje počast dugotrajnosti denim platna, modelu koji nosimo pocepanog i sa zakrpama.

U ženskoj kolekciji, Levi’s 501 model je dostupan u beloj, autentičnoj plavoj i charcoal nijansi, u nekoliko različitih završnica.

Tu su naravno i kultne jakne koje se ponovo vraćaju u trend, dok su teksas košulje već neko vreme modni detalj koji jednostavno morate da imate u ormaru.

 

Levi’s prodavnice u Srbiji se nalaze u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, Nišu – Forum shopping centru, a sve ove divne krpice imate i u multibrand prodavnicama Fashion&Friends.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime