LC Waikiki se dobro spremio za sezonu – zima 2019. A to znači će celu porodicu obući od glave do pete i to po super povoljnim cenama. Evo šta donose nove zimske kolekcije koje su već u prodavnicama u Srbiji.

LC Waikiki zima 2019 – Devojke

Ponuda garderobe za žene je kao i obično izvrsna u LC Waikiki. Tako je i ovog puta. Tu su različiti kaputi i vrlo tople jakne, baš kao i mantili od različitih materijala i tekstura. Biće tu tankih modela koji štite od vetra i kiše tokom jesenjih dana ali i vrlo toplih puffer jakni ili štofanih kaputa koji će vas grejati tokom duge zime 2019. Bajkerske jakne od kože su i dalje super popularne, pa će i u mesecima pred nama izazivati poglede na ulici. One u LC Waikiki za zimu 2019 dolaze u više krojeva i finiša.

Džemperi, blejzeri i košulje su ovog puta nešto svečaniji, ali ima i onih opuštenijih. Tu su i široki modeli od toplih materijala koji će se tako sjajno uklopiti u različite outfite i prilike tokom ove zime.

Odličan je izbor i farmerki kao i pantalona i suknji. Ima tu kratkih modela, ali i dužih u cvetnim dezenima ili nekih malo formalnijih za poslovne prilike.

Tu je u dobra ponuda aksesoara, čarapa, zimskih kapa i marama. Kao i obično, ženski veš je vrlo udoban i povoljan od kvalitetnih materijala, pre svega pamuka.

LC Waikiki zima 2019 – Muškarci

Što se tiče LC Waikiki muških kolekcija tu nema iznenađenja. U ponudi su košulje, džemperi i puloveri. Sve je klasično i nešto tamnijih tonova što je obično odlika LC Waikiki zimskih kolekcija a tako je i za sezonu 2019. Tu su farmerke i pantalone, a ponuda se može podeliti na formalne i one opuštenije stvari. Tako izgleda i koncept u prodavnicama, pa u zavisnosti od prilike lako možete da se snađete i odaberete modele.

Naravno, veš i pidžame se podrazumevaju, baš kao i čarape i aksesoari.

Odlična je ponuda i jakni za ovu zimu, a izdvajamo jeftine i vrlo trendi puffer jakne koje su lagane, udobne i izuzetno tople. One su i dalje potpuni hit i sigurno je da će ostati u trendu i tokom sezona pred nama.

LC Waikiki zima 2019 – Deca

 

Ove godine Mickey Mouse slavi devedeseti rođendan pa LC Waikiki slavi uz Disney kolekciju.

Mikijevi specijalni proizvodi su već stigli u prodavnice u Srbiji, tačnije u Knez Mihailovoj i Ušće Centru, kao i u Mercator.

Pored ove specijalne kolekcije tu je i standardno dobra ponuda različitih modela za različite uzraste. Pidžame, trenerkice, veš, bodići i jaknice zaokružuju dečije kolekcije. Sve je dosta kvalitetno i po verovatno cenama najpovoljnijim na tržištu bar što se tiče dečije garderobe. Dizajn i kvalitet su kombinacija koja definitivno u ovom segmentu pruža najviše po toj ceni.

Pogledajte i deo LC Waikiki Srbija kataloga 2019 predstavlja pred sezonu zima 2019 u galeriji, a sasvim sigurno će u mesecima pred nama i posebno pred praznike i uoči hladngo vremena stići i još modela:

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

lc-waikiki-zima-2019

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime