LC Waikiki za decu i ove godine za sezonu proleće, leto 2018 ima sjajne kolekcije. Predstavljamo vam deo kataloga i dečije stvari koje su već u prodavnicama.

Verovatno već i sami znate da pored odličnih i vrlo povoljnih stvari za žene i muškarci LC Waikiki ima apsolutno fantastične stvari i za decu. I to različite uzraste, od beba pa do tinejdžera.

Tako je naravno i ove godine, pa su spremili puno stvari za aktuelnu sezonu.

Naravno, za bebe su tu bodići, majičice, trenerke, čarapice. Baš kao i za predškolsku decu. LC Waikiki trenerke, majice, duksevi i pidžame pružaju ubedljivo najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Krojevi su odlični, materijali vrlo dobri, a cene minimalne. Dizajn je takođe privlačan i ni na koji način se ne razlikuje od mnogo skupljih brendova.

Odlične su pantalone, jaknice ali i kućni program poput pidžama i veša, mislimo na udobne gaćice i čarapice za različite uzraste dece.

LC Waikiki je i ove godine odabrao vesele boje, razigrane printove i različite aplikacije kako bi se sve dopalo i najmlađim fanovima. I naravno da su uspeli, pa će se obradovati svojim novim šarenim majičicama i šorcevima za proleće, leto 2018.

LC Waikiki za decu – Cene

Verovatno vas zanimaju i cene? Okvirne cene, koje zavise od modela i uzrasta su: helankice komplet od 2 komada 500/600 dinara, pantalonice letnje oko 800 dinara, majičice kratkih rukava 500 dinara, a dugih rukava majice dugih rukava oko 500/600 dinara…

Često se mnogi proizvodi nalaze na akciji pa neke cene mogu biti i niže.

Zato najbolje skoknite do neke od LC Waikiki prodavnica u Srbiji i Beogradu pa bacite pogled na aktuelne 2018 kolekcije za decu.

Pogledajte i LC Waikiki kolekcije za proleće, leto 2018 za odrasle na ovom linku.

 

 

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

lc-waikiki-deca-2018

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime