U narednim godinama, H&M Conscious Foundation posvetiće se radu na tri globalna problema.

Zato se svim zaposlenima i kupcima H&M-a pruža se mogućnost da odluče koja tri pitanja će ova fondacija podržati. Od 22. oktobra, svako može dati svoj glas putem stranice makeadifference.hm.com.

Inspirisana „Milenijumskim razvojnim ciljevima Ujedinjenih nacija”, H&M Conscious Foundation koristiće svoja sredstva kako bi se posvetila nekim od najizazovnijih problema u svetu i nešto promenila u zajednicama u kojima H&M posluje.To znači da će glasovi zaposlenih i kupaca H&M-a imati veliki uticaj na usmeravanje aktivnosti fondacije.

H&M Conscious Foundation savetovala se sa velikim brojem stručnjaka odabranim zbog svoje posvećenosti različitim razvojnim pitanjima i globalnim izazovima, koje smatraju prioritetnim za rešavanje. Pet pitanja koja su prepoznata kao globalno najbitnija su: čista voda, jačanje položaja žena, očuvanje prirodnih resursa, obrazovanje i smanjenje siromaštva samoosnaživanjem.

Kada zaposleni i kupci H&M-a izglasaju tri najbitnija problema, fondacija će partnerski sarađivati sa tri svetski-priznate organizacije u svrhu rešavanja ovih pitanja na globalnom nivou. Pored toga, u državama u kojima H&M posluje, fondacija će pokrenuti lokalne programe koji će odražavati izglasane teme.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime