Poznati italijanski brend KIKO Milano ovog vikenda organizuje prvi MAKE-UP MARATON u šoping centru Galerija u Beogradu. Posetioce očekuju tri dana besplatnog šminkanja, masterclass-ovi sa nekim od najboljih domaćih šminkera, novogodišnji popusti i vredne nagrade. Besplatno šminkanje, od strane vrhunskih make-up artista, biće moguće na licu mesta u petak, subotu i nedelju (24 – 26.12.) od 14 do 20 časova.

Za vreme MAKE-UP MARATONA biće održana tri KIKO Milano Class-a, za sve koji žele da prisustvuju. Ovog petka, od 18 do 20 časova, prvo zaštitno lice KIKO Milano brenda u Srbiji, influenserka Dunja Jovanić, i šminker Dragan Vurdelja predstaviće svojih top 5 KIKO Milano make-up proizvoda. U subotu od 17 do 19 časova, glumica Tamara Dragičević i šminkerka Nena Ilić posetiocima će davati savete kako da svom izgledu daju dozu filmskog i pozorišnog glamura, dok će u nedelju od 16 do 18 časova nove make-up trendove za 2022. predstaviti glumica Olja Lević i šminker Milan Bauranov.

Pored toga, svi posetioci imaće priliku da učestvuju u velikom novogodišnjem kvizu, gde će troje najuspešnijih osvojiti vaučere u iznosu od 10.000, 6.000 i 4.000 dinara za kupovinu u nekoj od KIKO Milano radnji u Srbiji, dok će na licu mesta biti deljeni i vaučeri za 20 odsto popusta na kupovinu tri ili više odabranih KIKO make-up proizvoda iz aktuelnih kolekcija.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

KIKO Milano je u Srbiju stigao pre godinu dana, sa radnjama u šoping centrima Galerija, Ušće, Ada Mall i BEO u Beogradu kao i u Delta Planet centru u Nišu.

Zato ovog vikenda dođite na prvi KIKO Milano MAKE-UP MARATON i zablistajte punim sjajem!