Najpoznatiji italijanski make-up brend KIKO Milano, koji je na srpsko tržište stigao prošlog novembra, oduševio je ljubitelje vrhunske šminke koji više ne moraju da putuju u neku od evropskih metropola kako bi kupili proizvode ove čuvene kuće.

Intenzivni pigmenti, teksture koje se lako nanose i dugo traju, te naizgled nepregledna paleta boja samo su neki od razloga zbog kojih se proizvodi sa potpisom KIKO Milano nalaze u neseserima make-up insajdera iz celog sveta.

Ovog proleća, predlažemo da iskusite draž nove kolekcije Green Me, koja sadrži do sto odsto prirodnih i sirovih materijala. Obogaćena hranljivim sastojcima kao što su badem i maslinovo ulje, kao i neodoljivim mirisima kamilice, gardenije i magnolije, proizvodi ističu prirodni izgled bez kompromisa kada je o kvalitetu reč.

Osim što je dobra prema vašoj koži, kolekcija je dobra i prema prirodi. Svaki proizvod dolazi u recikliranom ili biorazgradivom pakovanju, čime se smanjuje štetni uticaj na okolinu.

Prigrlite moć prirodne lepote uz kolekciju Green Me koja je dostupna u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija Belgrade i Ušće u Beogradu, Delta Planet u Nišu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime