H&M sa zadovoljstvom objavljuje da će svetska pop ikona Keti Peri (Katy Perry) biti zvezda H&M praznične kampanje (Holiday Campaign). Keti će se na malim ekranima i štampanim medijima pojaviti u globalnoj kampanji koja slavi novogodišnji i božićni duh u pravom H&M stilu, sa puno radosti i zajedništva tokom praznika. Premijera kampanje će biti u novembru 2015. godine.

 
„H&M je bio jedno od mesta na kojima sam prvo počela da kultivišem svoj lični stil. Tokom godina sam nastavila da volim uklapanje H&M odeće u svoju garderobu. Jedan od razloga zbog kojih volim praznike je taj što mogu udobno i slatko da se obučem, što H&M uspešno omogućava svakom budžetu. Jedva čekam da vidite svet koji smo stvorili sa Džonasom Ekerlundom (Jonas Åkerlund) i Denom Džeksonom (Dan Jackson),“ kaže Keti Peri.
 
„Veoma smo uzbuđeni što će Keti Peri biti zvezda naše kampanje tokom ovogodišnjih praznika. Obožavamo sve u vezi sa njom, od njenog neverovatnog talenta i energije do njenog razigranog osećaja za lični stil,“ rekla je Pernila Volfart (Pernilla Wohlfahrt), šef dizajna u H&M-u.
 
Keti Peri je globalna superzvezda, prva umetnica koja je premašila 75 miliona digitalnih preuzimanja i top Tviter zvezda sa 72 miliona pratilaca. Ona je jedina umetnica ženskog pola čijih je 5 pesama sa istog albuma bilo na prvom mestu Bilbordove top liste („California Gurls“, „Teenage Dream“, „Firework“, „E.T.“ i „Last Friday Night“), i jedina umetnica ikada sa dva videa („Roar“ i „Dark Horse“) koji imaju preko milijardu pregleda na sajtu Vevo. Trenutno je na turneji „Prismatic World Tour“ po Evropi, Aziji i Južnoj Americi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime