Januar je za mnoge od nas rezervisan za obnovu zimske garderobe, a razlog su, naravno, sezonska sniženja koja su aktuelna u ovom periodu.

Pred nama su još dva meseca zime u kojima će topla obuća, jakne i džemperi biti neizostavan deo svakodnevnih odevnih kombinacija.
Vuneni kaputi, kožne čizme, meko pletivo – mnogo je modela u koje se isplati investirati sada, a dobra je vest što su svi trenutno na popustu u Fashion Company prodavnicama.
Novi krug sniženja donosi do -60% u radnjama Fashion&Friends, Diesel, Replay, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Levi’s, Liu Jo, Scotch&Soda, Superdry, Timberland, Steve Madden, Camper, Shoezen, i do -50% u prodavnicama Hugo, Patrizia Pepe i Calvin Klein Underwear.
U nastavku smo izdvojili favorite do 10.000 dinara za žene, muškarce i decu koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za kupovinu.
Sve komade možete da pronađete u prodavnicama u nastavku:
BEOGRAD
Galerija – Fashion&Friends, Replay, Diesel, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Liu Jo, Guess, Levi’s, Superdry, Patrizia Pepe, Timberland, Camper, Shoezen
Ušće – Fashion&Friends, HUGO, Diesel, Levi’s, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein Underwear, Timberland
Delta City – Fashion&Friends, Calvin Klein Underwear
Rajićeva – Fashion & Friends, Hugo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, Scotch&Soda
BEO – Fashion & Friends, Guess, Superdry
Ada Mall – Fashion & Friends, Replay
BIG – Fashion&Friends
Knez Mihailova –Replay, Superdry, Steve Madden
NOVI SAD
Promenada – Fashion & Friends, Replay, HUGO, Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, Steve Madden, Superdry, Timberland, Shoezen
BIG – Fashion & Friends
PANČEVO
Big – Fashion & Friends
KRAGUJEVAC
Big Fashion – Fashion & Friends
NIŠ
Delta Planet – Fashion & Friends, Replay, Levis
Forum – Fashion & Friends, Tommy Hilfiger