Jesen nam je pred vratima, tako da je vreme da se posvetimo predstojećoj hladnijoj sezoni. Da li ste i Vi u potrazi za savršenom jesenjom odevnom kombinacijom? Onda ćete sigurno nešto pronaći u našem Designer Outletu Parndorf. Ovogodišnja jesen predstavlja se u jarkim crvenim i opuštenim sivim tonovima. Obavezni sastavni deo aktuelne sezone je opet trikotaža i ona u Vašem ormanu ne sme da nedostaje. Glavni komadi ove godine su kratke čizmice, velike torbe i odgovarajući šalovi.

Pored čuda jeseni i ovi naredni trendovi čekaju da ih otkrijete:

Moderni  muškarac i žena

Živela moderna revolucija krojačke umetnosti! Za ovu jesen dizajneri su muškoj prefinjenosti  tradicionalne krojačke umetnosti dali glamuroznu notu. Budite ultramoderni uz uticaj 70-ih.

Street Success

Drsko i prelepo predstavlja se najaktuelniji Trend sezone za ulicu, gde se futurističke linije stapaju sa urbanim minimalizmom. Rezultat? Funkcionalni a istovremeno top-aktuelni izgled. Jake boje pune kontrasta uz povratak proverene perjane jakne.

Zlato

Skupoceni metali koji podsećaju na 90-e vladaju modnim pistama. Svuda su prisutni raskošni materijali – od ukrašenih brokata Michaela Korsa preko somota u sunčano – zlatnoj boji, pa  sve do skupih tehnika obrade.

Uverite se sami u najnovije trendove sezone jesen/zima i otkrijte super glavne komade u preko 140 dizajnerskih prodavnica kao što su Bally, Calvin Klein, Diesel, Furla, Hugo Boss, Karl Lagerfeld i mnogi drugi.

Početak božićne šoping sezone

Za sve koji već traže najbolje novogodišnje i božićne poklone za svoje najdraže 10. novembar je datum, koji u svakom slučaju treba da upišu u rokovnik. 10. novembra počinje Božićna šoping sezona u Designer Outlet centru Parndorf sa našim Christmas Late Night Shoping. Otkrijte dizajnerske marke snižene za 80% i pazarite od 08.30 do 21.00 h. Odlična prilika za predbožićni vikend u Austriji.

Naše glavne atrakcije Christmas Late Night Shopping 2016

– Akcije do – 80% u preko 130 prodavnica
– Produženo radno vreme od  8.30 do 21 h
– Zabava sa živom muzikom u Centru
– Program za decu sa malim Isusom i Deda mrazom

Više vremena, više jesenjeg šopinga

Sada svi kupci imaju priliku da još duže uživaju u svom šoping – danu. Zbog produženog radnog vremena od ponedeljka do četvrtka do 20:00 h mogu da pazare još opuštenije.

Šoping dan u Designer Outletu Parndorf počinje, zahvaljujući odličnim saobraćajnim vezama, sasvim opušteno. Onima koji dolaze sopstvenim kolima ili autobusom na raspolaganju su brojna besplatna parking mesta direktno pred vratima. Od Beča postoji i dnevna autobuska linija. U modernoj atmosferi Designer Outleta Parndorf prodavnice slavnih modnih brendova pozivaju Vas na veliki obilazak. Pjacete sa kafićima i restoranima nude Vam i kulinarske doživljaje. Posle šetnje kroz mnogobrojne prodavnice sa luksuznim modnim brendovima najlepše ćete se opustiti uz svež ledeni čaj ili čašu prošeka.
We love…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime