Gospodin pravi mora da bude u formi i visok najmanje 174 centimetra, bude težak oko 80 kilograma i vozi srebrni „mercedes". Ovo su samo neki zahtevi koje žene iznose kada opisuju svog idealnog muškarca, pokazalo je istraživanje.

U ovoj studiji utvrđeno je da je ženama od izgleda bitnija visina, pa tako njihov idealan muškarac mora da ima bar 174 centimetra. Naravno, gospodin pravi mora da bude zgodan i u formi, s plavim očima, kratko ošišanom smeđom kosom i srednjom građom. Idealan kandidat za njih bio bi glumac Džejk Gilenhal.

Međutim, na stranu izgled, savršen partner mora da voli kućne ljubimce, fino vino, pozorište i dobre restorane. Uz to, trebalo bi da ima i otkačen smisao za humor. Osim toga, iza sebe bi trebalo da ima bar tri ozbiljne veze kako bi znao da se ponaša, ali ne bi trebalo da ima više od šest seksualnih partnerki.

Istraživanje u kojem je učestvovalo 40.000 žena, a sprovela ga je internet stranica UKdating. com, pokazalo je da se savršeni muškarac odeva u farmerice i običnu pamučnu majicu i da ima oko 80 kilograma. Žene ga zamišljaju kao doktora ili advokata koji zarađuje više od 30.000 funti, a ima nekretnine u vrednosti od 300.000 funti.

Međutim, utešno je da 28 odsto žena tvrdi da im nije važno koliko njihov partner zarađuje. Važna im je i fakultetska diploma, a strastveni pušači i obožavatelji fudbala nisu poželjni. Nežne partnere priželjkuje 21 odsto žena, dok 18 odsto želi jakog, surovog, ali pristojnog gospodina, poput Brusa Vilisa. Sedog muškarca volelo bi da upozna 18 odsto žena. Pored boje kose, ženama je važna i brada. Čak 28 odsto žena želi muškarca s bradicom, a 21 odsto volelo bi da upozna nekog s brkovima. Ipak, većini su najdraži oni glatko obrijani. Jedini problem je: gde pronaći gospodina pravog?

3 KOMENTARI

Comments are closed.