H&M ( Hennes & Mauritz ) otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. H&M prostor na oko 2.100 kvadratnih metara biće otvoren 29. avgusta u 11:00 časova u tržnom centru Delta City u Beogradu.

Prva H&M prodavnica u Srbiji ponudiće širok asortiman garderobe koja je podeljena u nekoliko različitih modnih koncepata za žene, muškarce, tinejdžere i decu. Jesenju kolekciju Autumn Collection 2013. kreirao je dizajnerski tim H&M-a, kao liniju razigranih stilova koja kombinuje veoma naglašene siluete sa više dekorativnih detalja. Stil koji oslikava dečački duh objedinjuje oblike različitih krojeva i haljine od prefinjenih materijala.U TC Delta City lokacija radnje u prizemlju je već oblepljena H&M reklamama. Na njima piše da će ženski top koštati 599 dinara, muške majice 1199, dok je tu i reklama za haljine od 599 i 1199 dinara.

Na dan otvaranja prodavnice, H&M će nagraditi prvih 300 ljudi u redu poklon karticama u iznosu od 1.500 dinara. U toku dana, H&M će ponuditi svojim kupcima 20% popusta na njihov omiljen modni komad.

„Kupci u Srbiji su dugi niz godina isčekivali H&M i sada,konačno, možemo da kažemo da smo stigli", kaže Klaudija Osvald, generalna direktorka H&M u Srbiji. „Kao nekome ko diktira visoku modu po povoljnim cenama, kompaniji H&M je izuzetno drago što će modno osvešćenim kupcimau Srbiji pružiti inspiraciju da svom stilu dodaju lični pečat. Veoma smo ponosni na naše novo osoblje – pronašli smo divan tim za našu prodavnicu”, dodala je Klaudija Osvald.

Širenje H&M-a u Srbiji nastaviće se  otvaranjem sledeće H&M prodavnice u tržnom centru Stadion na Voždovcu ove jeseni.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime