H&M i britanski brand Richard Allan kreirali su žensku kolekciju punu prepoznatljivih printova. Sve stiže za jesen 219 i biće u prodaji od 22. avgusta.

Obilje šik haljina, bluza, suknji, košulja, pantalona i aksesoara, čini da H&M x Richard Allan kolaboracija šalje uzbudljivu vibraciju 1960-ih godina. Tim H&M dizajnera zaslužan je za duge i upadljive siluete sa detaljima poput visokih izreza oko vrata, širokih manžeta i laganog pliša, dok paleta boja i printovi oslikavaju probuđeni duh cool Londona tih godina.

“Moj otac bi bio oduševljen, baš kao što sam i ja, predivnom spoznajom da će njegove printove nositi nove generacije. Raduje me da je većina njegovog raznobojnog dizajna podjednako aktuelna danas, baš kao što je bila kada su tek osmišljeni – u periodu od 1960-ih do 1980-ih godina. H&M-ova reinterpretacija za 21. vek je vrlo inspirativna kreacija, koja će otvoriti vrata novoj publici na novim mestima, pokazujući nesvakidašnji talenat Richarda Allana, čiji su printovi sinonim za koloritni šik”, naglasila je Cate Allan, kreativna direktorka Richard Allan London.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime