Haljine za Novu godinu 2019 su već stigle u vaše omiljene prodavnice. A kao što sve pametne devojke znaju – trebalo bi da se spremite na vreme.

Ukoliko već počnete da razmišljate o dočeku Nove godine i vašem stilu, imaćete dovoljno vremena da obiđete omiljene brendove, smislite kako želite da izgledate i kupite sve što je potrebno. Možda i po nižim cenama pošto je u toku midseason rasprodaja u mnogim prodavnicama i modnim kućama.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza za doček Nove godine 2019
Najbolja putovanja za Novu godinu 2019
Jeftini pokloni za Novu godinu 2019
Najbolji pokloni za Novu Godinu 2019
Novogodišnje rasprodaje zima 2019
Kako okititi jelku
Novogodišnji pokloni za decu (2019)
Sve o kupovini novogodišnje jelke
Nova godina bez poklona je možda dobra ideja?

Što se tiče trendova za ovu zimsku sezonu i naravno doček 2019, stvari su zapravo dosta jednostavne. Nećete pogrešiti ako odaberete haljine sa šljokicama u disko stilu, one od finog satena ili naravno malu crnu haljinu koja nikada ne izlazi iz mode, pogotovo za svečane ali vesele prilike, baš kao što je doček Nove godine.

I baš sve veće kuće imaju u ponudi upravo takve modele haljina. Takođe, ako pametno budete birale, haljine ćete moći i da nosim tokom cele letnje 2019 sezone, odnosno odgovaraće i recimo za neko venčanje ili prolećnu svadbu. A to je uvek potrebno zar ne?

Evo nekoliko primera koji su već u domaćim prodavnicama:

Haljine za Novu godinu 2019 – Zara

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Zara se odlično spremila za novu zimsku sezonu pa je tu pregršt haljina u različitim kolekcijama i stilovima. Nećete pogrešiti ni sa dužim ni sa kraćim krojevima koje obavezno uklopite sa kvalitenom obućom, idealno čizmama. Boje su pune i vrlo upadljive.

Haljine za Novu godinu 2019 – H&M

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

H&M predlaže čipku u crnoj boji, kao i saten ili šljokice. Cene su više nego povoljne (već od 2.000 dinara) a uz to ćete skoro sve modele moći da nosite i u različitim prilikama tokom sledeće godine. Ova kupovina je praktično “zicer” pošto je sve seksi i vrlo, vrlo privlačno.

Haljine za Novu godinu 2019 – Stradivarius

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Stradivarius je sav u šljokicama i disko stilu. Tu je nekoliko haljina koje će se savršeno uklopiti u novogodišnji outfit i atmosferu a cene du od 2.000 pa do 8.000 dinara.

A evo i još par predloga haljina koje bi mogle da se uklope u vaše planove za Novu godinu a imate ih i u Srbiji u popularnim prodavnicama i tržnim centrima:

Diesel

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Desigual

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Replay

Haljine-za-Novu-godinu-2019

Scotch & Soda

 

View this post on Instagram

 

NEW IN || Our new season uniforms || Alpine chic #ScotchFW18 #ScotchUniform. Shop via the link.

A post shared by Scotch & Soda (@scotch_official) on

Mango

A evo i još malo predloga za inspiraciju:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime