Gumene čizme za sezonu jesen 2020 / zima 2021 su već u prodavnicama. Evo ih cene i modeli u Srbiji.

Dolaskom kišovitog jesenjeg vremena, mnogi će razmišljati o novoj obući. Iako se čini da ove sezone gumene čizme još uvek nisu u trendu nemojte da vas to zavara. One nikada neće izaći iz mode. A imaju nekoliko veoma značajnih prednosti.

Recimo, vrlo su otporne pa ćete ih nositi godinama. Pošto se dizajn gumenih čizmi ne menja, pa, već skoro stotinak godina, ne morate da se plašite da će izaći iz mode. Nisu previše udobne ili tople, ali ako obujete duple čarape, ostaćete toplih ali i suvih nogu. Jesu nešto teže, ali su neuništive.

Zato možete da ih nosite u svim prilikama, a modne modele ćete čak uklopiti i uz formalne kombinacije garderobe.

Gumene čizme se inače dele na nekoliko grupa. Tu su modeli za kišu ili Wellingtons po čuvenom brendu. Radne čizme su napravljene za specifične uslove, pa štite noge od različitih hemikalija, udaraca ili toplote. Tu su i gumene čizme za lov i one univerzalne. Dodali bismo tu i modne gumene čizme koje će izledati luksuzno zbog dodataka i dizajna koji je napravljen da simulira kožne čizme. Glavni predstavnik ovavkih čizmi je brend Hunter.

Gumene čizme jesen 2020 / zima 2021

Što se tiče sezone jesen 2020, zima 2021, trendovi su poprilično svedeni. Odaberite klasične modele, bez aksesoara, eventulano u nekoj veseloj boji. Obične čizme koje se kupuju za rad u bašti ili za lov možete da uklopite sa različitim stilovima, od farmerki pa do haljina ili nešto svečanijeg outfita, zašto da ne.

Za decu to naravno ne važi, pa zajedno sa njima odaberite neki od modela sa omiljenim likovima i printom koji će im se svideti. Uostalom sva deca vole da šljapkaju po baricama pa vole i obuću za kišovito vreme.

Gumene čizme cene i modeli u Srbiji 2020 -2021

Od kada su Tigar kompaniji modne čizme ispale iz fokusa, ponuda je sve lošija. U nekim prodavnicama mogu da se i dalje kupe sjajni modeli od pre par sezona po ceni od nekoliko hiljada dinara. Potražite ih kod trgovaca obućom dok nisu nestali svi modeli. Ovde recimo imate vrlo dobru ponudu i povoljne cene od oko 2.300 dinara pa do oko 5.000 dinara u zavisnosti od modela. U ponudi su originalne debele čarape koje služe kao postava i preporučujemo da kupite i ovaj dodatak. Bićete nam zahvalni u hladnim danima.

U Decathlonu imate solidnu ponudu gumenih čizmi za lov. Koštaju 7.099 i 9.499 dinara i vrlo su kvalitetne.

Hunter gumene čizme su se prodavale u Office Shoes, ali je ponuda nešto lošija ove sezone.

gumene-cizme-2020-2021
gumene-cizme-2020-2021

Deichmann ima solidnu ponudu. Dečiji gumenjaci koštaju 1.990 dinara a ženske su 2.490. Na linku možete da vidite sve modele u ponudi.

Safran ima uvek dobar izbor i cene su od 990 dinara na popustu. Ceo izbor potražite kod njih na stranicama.

Na kraju, verovatno najjeftiniju gumenu obuću ćete pronaći u Uradi Sam prodavnicama ge koštaju od oko 400 dinara. Deluju grubo i industrijski. Ali, ako imate ideje itekako ćete moći da ih uklopite u vaše modne stilove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime