Prvi Festival patika u Beogradu boće održan u nedelju, 13. oktobra u hangarima Luke Beograd. Po prvi put na ovim prostorima, svi kolekcionari i ljubitelji sneaker kulture imaće priliku da uživaju u festivalu koji će okupiti neke od najpoznatijih svetskih brendova kao što su NIKE, Addidas, Reebok, New Balance, Champion, Fila, Puma, Converse, kao i koncepti Fashion & Friends i Dunk Shop, dok su popularni sneaker koncepti Tike i Buzz organizatori festivala. Pored mnogobrojnih aktivnosti na samom festivalu, za nezaboravan provod biće zaduženi i omiljeni rep, pop i RnB izvođači – Senidah, Coby, Sara Jo, Klinac, Fox, Surreal, kao i najaktuelniji DJ-evi.

Festival patika u Beogradu

Sve generacije ljubitelja patika očekuje nezaboravan celodnevni program, nove kolekcije najtraženijih brendova, kao i zanimljive aktivacije na svakom od štandova. Ipak, neminovno je da će Sneakerville posebno obradovati vrsne kolekcionare, koji će na festivalu sigurno naći neke od modela kojim će upotpuniti njihove kolekcije. Ono što je sigurno jeste da će prvi festival ovog tipa okupiti i brojne poznate ličnosti i influensere, što dokazuje i činjenica da su neki od njih već potvrdili svoj dolazak i sa nestrpjenjem očekuju da posete prvi Sneakerville. To su Dunja Jovanić, DJ Lea Davogić, pevačice Edita i MC Sajsi, influenserke Una Krlić i Iva Chu i mnogi drugi.

Sneakerville očekuje svetski nivo produkcije, čime će se već sledeće godine zasigurno naći na vrhu liste go-to domaćih festivala.

>>> Kako očistiti patike?

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime