Fashion Company, vodeća modna retail kompanija u jugoistočnoj Evropi, otvorila je danas pet prodavnica u šoping molu Galerija Belgrade, načinivši time još jedan značajan iskorak u modnoj ponudi na našem tržištu.

Novi, najveći u regionu flagship store Fashion&Friends kao i monoradnje Replay, Guess, Timberland i Camper prostiru se na površini od gotovo 2000m2, zapošljavaju oko 50 ljudi i nude preko 25 prestižnih svetskih modnih brendova koji će oduševiti istinske ljubitelje dobrog šopinga.

U drugoj fazi otvaranja, kupci će od decembra imati priliku da uživaju u prodavnici ikoničnog italijanskog make-up brenda KIKO Milano, a od proleća 2021. godine i radnjama omiljenih urbanih brendova Diesel, Calvin Klein, Levi’s, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe i Superdry.

FASHION&FRIENDS

U najluksuznijem delu tržnog centra otvoren je grandiozni flagship store Fashion&Friends koji će pružiti potpuni užitak kupovine na 1300 kvadrata impresivno uređenog prostora.

Novi koncept prodavnice nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali sa elementima od metala i betona, dok kombinacija crnog, belog i zlatnog kolorita različitih tekstura daje dozu vanvremenske sofisticiranosti.

Prostorom dominira spoj mramora, drveta, stakla i zelenog tropskog bilja, stvarajući vizuelno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi.

Pažnju privlači upečatljivi plafon u crnoj grafitnoj boji sa vidljivim gredama i instalacijama, akcentovan visećim zelenilom i kružnim, energetski efikasnim lusterima, koji doprinose dramatičnom efektu čitavog prostora.

Centralni motiv nove Fashion&Friends flagship prodavnice je “soba u sobi”, naglašena elegantnom crno-belom podnom oblogom, kao i raskošna lounge zona koja predstavlja tačku okupljanja, isprobavanja i druženja.

GUESS

Renomirani američki brend Guess, koji već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur, prikazao je na 240 kvadrata najnoviju kolekciju odeće, obuće i aksesoara za modne trendsetere prepoznatljivog stila i istančanog ukusa.

REPLAY

Svi modni zaljubljenici u italijanski dizajn i vrhunski kvalitet na 180 kvadrata mogu da pronađu najnovije komade brenda koji više od tri decenije diktira trendove u svetu denima. Koncept i dizajn radnje prate globalne smernice Replay-a, usmerene na kontakt sa prirodom i emocije.

TIMBERLAND

Najpoznatiji američki footwear brend Timberland, tvorac legendarnog modela “Kanađanke”, na policama prodavnice u Galeriji Belgrade predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2020. koja je idealan spoj urbanog dizajna, nove tehnologije i eko-svesne mode.

CAMPER

Začetnik casual obuće, španski brend Camper u proteklim godinama hrabro je eksperimentisao sa dizajnom i estetikom svojih modela, stvarajući originalne nove stilove za muškarce i žene. Prodavnica, koja se nalazi na prvom spratu šoping centra, nudi najnoviju kolekciju koja je verna prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda.