Italijanska kuća vrhunske muške mode Pal Zileri je i ove jeseni obradovala ljubitelje sjajnom aktuelnom kolekcijom. Dvadeset osma revija „Audi Presents – Pal Zileri” – nezvanična premijera svake modne sezone u našoj zemlji –  predstavila je kolekciju inspirisanu retro stilom sveta filma i nezaboravnim elegantnim i sportskim izgledom Roberta Redforda u glavnim ostvarenjima te ere.

Moderan i šik izgled – harmonizovan kontrastnim sezonskim bojama, raskošnim detaljima tkanja i najkvalitetnijim materijalima – naglašen je elegantnim krojem koji naglašava snažno prisustvo muške figure. Najvažniji modeli klasične kolekcije su atraktivni postavljeni sakoi, odnosno sakoi u maniru jakni i kratki kaputi bogatih tekstura, boja i rafiniranih materijala u sportskom segmentu kolekcije “Lab” – inspirisani idolima šezdesetih i njihovim štosnim “dendi” izgledom.

Oduševljenje i ovacije publike doživeo je specijalni gost iznenađenja Džej Ramadanovski, koji je izašao odeven u stilu filmske zvezde i sa velikim mističnim šeširom koji ga je tek za neki trenutak “prikrio” od razdragane publike. Defile su i ovoga puta povele dve legende srpske muške modne scene različitih generacija: Đorđe Pavlov Kortina i Boško Jakovljević, u društvu raspoloženog Džeja i manekena koji su sa piste duhovito nazdravili publici i pozvali je na sjajnu žurku koja je trajala dugo posle završetka revije.

Pal Zileri je jos jednom priredio Beogradu uzbudljivu scensku predstavu i najlepšu moguću modnu viziju sezone pred nama – punu inspirativnih obećanja pred predstojeću jubilarnu godinu ove modne institucije u Srbiji!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime