Dolce&Gabbana nova kolekcija je okrenuta budućnosti jer poručuje da tehnologija mora biti u službi čovečanstva.

Nova kolekcija je nazvana Next Chapter a napravljena je od recikliranih materijala, vesela je, izaziva pozitivna osećanja.

Očito moda više nije ono što je bila. Moda je sada angažovana, odgovorna i posvećena ne samo lepoti i kreaciji već i zaštiti čovekove okoline i novim tehnološkim mogućnostima.

Sada je predstavljena ženska kolekcija za jesen zimu 2021. i 2022. godine a pre mesec dana videli smo mušku reviju sa sličnim ciljevima, opredeljenjima i porukama.

Kako bi što preciznije i kvalitetnije sproveli ideju o tehnologiji, modi i budućnosti čovečanstva Domenico Dolce i Stefano Gabbana su sarađivali sa Italijanskim institutom za tehnologiju. Dakle tehnologija je sada obogaćena i ulepšana lepotom kreacije koju će čovek poneti na sebi radujući se novim prostorima i mogućnostima.

Manekeni i roboti na pisti najavljuju tu novu budućnost. Ali u njoj se našli mesto za prepoznatljive modele Madonne i Linde Evangeliste, tu je i majica na kojoj piše “Ja sam supermodel.” Novo se naslanja na staro, klasici su večni, iskustvo se prenosi na nove kreacije i nov život.

Tradicija i inovacija donose dah svežine i izazove na koje smo navikli od Dolce&Gabbane.

Kolekcija odiše mešavinom kultura, ideja, prošlosti i inovativnosti. Mini haljine od bisera, džemperi sa printom leoparda, veliki kaputi, džindžuve koje zveckaju, šarene čizme, kaputi od veštačkog krzna,. Kolekcija za pamćenje i gledanje.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime