Digitalne patike su hit iako su samo za društvene mreže. Evo još jednog proizvođača koji je osmislio i plasirao patike koje ne mogu da se nose. Hm, da. Zapravo mogu ali samo virtualno, na mreži. Što znači možete da se duvate potpuno šašavim kreacijama koje niko nema. Izgleda da je to još jedna modna ludost koja je zavladala internetom.

Dakle, patike su počele da žive digitalnu budućnost.

Ovoga puta Buffalo London i The Fabricant osmislili su patike Classic Low na platformu koje mogu da se nose na modnoj platformi DressX.

Digitalne patike imaju i tu prednost što su za sve ljude, svih veličina i mogućnosti. Prilagođava se u trenu kupcu bez probanja, hodanja do radnje. I što je još važno, tako se štiti naša planeta od zagađenja, trošenja sirovina.

I izgleda da je sve više ljudi spremno da plati za patike koje će moći samo da pokažu na društvenim mrežama.

Da digitalne patike nisu samo hir i bacanje para pokazuje i platforma Rally koja obezbeđuje korisnicima da kupe udeo u retkim kolekcijama. I posle to za velike novce mogu da prodaju.

Poznavaoci predviđaju porast ponude i potražnje digitalnih patika. Ali ono što je sigurno je da su njihovi oblici nestvarni, možda i teško nosivi u stvarnosti. Na mreži je sve moguće. image: BUFFALO LONDON, via highsnobiety

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime