Diesel je predstavio novu kampanju za proleće, leto 2021 po imenu When Together ili u prevodu – Kada smo zajedno. U video snimku i pratećim fotkama predstavljeno je osam stvarnih parova koji su ponovo zajedno posle dužeg perioda razdvojenosti, emotivne i fizičke.

Sve je osmislio kreativni direktor Glenn Martens a fotografije potpisuje Nan Goldin.

A rezultat je autentičan i divan. U fokusu snimaka uopšte nisu farmerke ili odeća, što je posebno zanimljivo.

Ovo nije prvi put da Diesel iznenađuje provokativnim ili čak šokantnim kampanjama.

“Diesel je za mene uvek bio radikalan igrač sa dozom iskrenosti i smislom za zabavu. Taj jedinstveni glas je doprineo da postane kulturna ikona. Želim da proslavimo Diesel osnivačke vrednosti i novi početak praveći mostove između poruka i nade, opzimizma i inkluzivnosti. Stvarno radimo na boljoj budućnosti”, rekao je Martens.

Kampanja je snimljena u Njujorku, postavljajući osam partnera u poznato okruženje i usmeravajući kameru na njihove interakcije i razmišljanja o odsustvu, želji i fizičkoj povezanosti. Dodatni kratki filmovi će naglasiti „prva ponovna” iskustva – prvi dodir, prvi razgovor i prvi trenutak bliskosti nakon onoga što su prošli.

DIESEL od svog osnovanja daje glas ljudima različitih polova, porekla i iskustava, pomerajući granice svakom novom kampanjom. Tokom protekle četiri decenije italijanski brend je postao poznat po reklamama koje preispituju status quo, ruše tabue i zauzimaju čvrst stav protiv socijalnih nepravdi ili apsurda savremenog društva.

„When together” je prva kampanja koju potpisuje novi kreativni direktor Glenn Martens, dok je za vizuelni aspekt odgovorna režiserka Cheryl Dunn.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime