DeFacto je turska modna kuća koja od nedavno svoje kolekcije nudi i u Srbiji. Sada su tu modeli za proleće, leto 2018. Pošto je LC Waikiki brzo osvojio tržište Srbije svojim povoljnim stvarima, stigao je DeFacto, još jedan turski brend koji itekako prati aktuelne trendove. Prve dve prodavnice u Srbiji su otvorene u Capitol Parku u Rakovici i Merkatoru na Novom Beogradu gde se nalazi prva konceptualna prodavnica na Balkanu.

DeFacto proleće, leto 2018

I sada tu je kompletna ponuda koja podrazumeva DeFacto kolekcije za proleće, leto 2018 za žene, muškarce i decu. Sve to podrazumeva odeću, ali i aksesoare pa i obuću. Izbor stvari je zaista veliki a cene su očekivano, povoljne.

Ono što je dobro su krojevi i izbor dezena koji su u skladu sa aktuelnim stilovima za sezonu 2018, ali nisu ni previše alternativni. U svakom slučaju moćićete da pronađete puno toga za malo para, bilo da ste tinejdžer koji traži jeftine, uske farmerke ili poslovna dama kojoj treba bluzica.

DeFacto Muškarci

Što se tiče ponude za muškarce i sezonu proleće, leto 2018 tu su košulje, majice i džemperi, baš kao i jakne i sakoi. Naravno farmerke i pantalone se podrazumevaju. Vrlo je povoljan i veš kao i stvari sa kuću poput pidžama ili papuča.

DeFacto Žene

Žene mogu da pronađu stvari za poslovne prilike, ali i letnje haljine i kompletan kućni program, pidžame i sve druge mekane i tople stvari.

Vrlo dobra je ponuda i dečijih stvari, pa ćete pronaći gomilu majičica ili trenerkica za proleće, leto 2018.

Dobra stvar je da je i rasprodaja bila zaista dobra, pa su se cene za neke stvari kretale već od par stotina dinara. Ali, za to ćete ipak morati da sačekate nekoliko meseci, pošto je kolekcija za proleće, leto 2018. tek stigla u prodavnice u Srbiji.

U svakom slučaju, DeFacto zaslužuje preporuku, pa skoknite i obiđite… a kako je moda sve brža, sve manje smisla ima ulagati u previše skupu garderobu (u većini slučajeva), kada ionako sve izgleda isto.

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

DeFacto-prolece-leto-2018

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime