Za svoju novu kampanju u H&M-u, David Beckham je udružio snage sa glumcem i komičarem Kevinom Hartom kako bi na duhovit način predstavio sopstveni svet. U kampanji za jesenju kolekciju Modern Essentials selected by David Beckham za 2015. godinu, Hart igra glumca koji se veoma ozbiljno priprema za ulogu Dejvida Bekama. Spot će premijeru imati 28. septembra.
 
„Kevin Hart je jedan od najduhovitijih i najinteligentnijih glumaca. Obožavam da priredim nešto neočekivano za svoje H&M kampanje, a mislim da niko nije ni sanjao da ću se prihvatiti komedije. Nadam se da će ljudi gledajući uživati koliko sam ja uživao u snimanju“, kaže David Beckham.
 
„San je svakog komičara da se našali na račun globalne ikone kao što je David Beckham. Modu volim koliko i sport, pa sam bio veoma uzbuđen što ću imati ulogu u Davidovoj novoj kampanji za H&M“, kaže Kevin Hart.
 
Ove godine, u okviru dugoročne saradnje sa Davidom, H&M je pokrenuo kampanju Modern Essentials selected by David Beckham. Radi se o njegovom izboru osnovnih komada odeće koja je muškarcu potrebna svake sezone, a nova kolekcija za jesen 2015. dostupna je u svakoj H&M-ovoj prodavnici koja prodaje mušku odeću od početka oktobra.
 
Kevin Hart je jedan od najpopularnijih komičara na svetu. Zvezda je u filmovima kao što su „Get Hard“, „Gospodar venčanja“ i „Vožnja“, kao i svoje aktuelne turneje „stand-up“ nastupa „What Now?“
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime