Ove sezone je u centru pažnje jesenja moda uz promocije „Wonders of Autumn“ u Designer Outletu Parndorf. Jesen je vreme kada tražimo novu osnovnu garderobu za naše ormane, a da bismo izgledali što bolje. Bela košuljica, odlične farmerke ili crna haljina, naravno ne smeju nedostajati – a uz to možemo da kombinujemo odgovarajuće aktuelne moderne trendove i proizvode. Najbolje od svega je: u Designer Outletu Parndorf možete uvek da kupujete najnovije stilizovane komade jesenje sezone 30-70% jeftinije.

Na sledećem izletu u Austriji obavezno se zaustavite i priuštite sebi kupovinu u Designer Outletu Parndorf. Designer Outlet Parndorf predstavlja apsolutni vrhunac za turiste koji dolaze u kupovinu i za one koji naročito vole modu. U više od 130 prodavnica svako će pronaći svoj dizajnerski komad iz snova: među tražene dizajnerske marke u McArthurGlen Designer Outletu Parndorf ubrajaju se svetski poznate robne marke, kao što su Armani, Diesel, Escada, Jack Wolfskin, Guess, Superdry ili The North Face.

Početak sezone Božićne kupovine

 

Za sve vas, koji već tražite najlepše Božićne poklone za svoje najdraže, 12. novembar je dan koji obavezno morate da zabeležite u kalendaru. 12. novembra u Designer Outletu Parndorf sa Christmas Late Night Shopping-om počinje sezona Božićne kupovine. Otkrijte dizajnerske marke i do 80% jeftinije i kupujte između 8.30 i 21.00. To je odlična prilika da doživite predbožićni vikend u Austriji.

Više informacija

Kliknite za više informacija o promociji Wonders of Autumn na nemačkom odnosno engleskom jeziku i pogledajte jedinstvenu jesenju ponudu –
http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/campaigns/wonders-of-autumn/

Više vremena, više jesenje kupovine

 

Kupovina u Designer Outletu Parndorf zahvaljujući odličnim saobraćajnim vezama počinje sasvim opušteno. Ako dolazite svojim kolima ili autobusom, možete koristiti mnogobrojna besplatna parking mesta neposredno ispred ulaza. Svim ljubiteljima kupovine koji dođu u kratku posetu u Beč, nudimo i prevoz autobusom od stanice ispred Bečke gradske opere do Designer Outleta Parndorf.

Designer Outlet Parndorf (info kancelarija):
Radno vreme
Ponedeljak – četvrtak: 9:30 do 19:00
Petak: 9:30 – 21:00
Subota: 9:00 – 18:00
Više informacija na www.designeroutletparndorf.at
E-adresa: [email protected]

Kontakt:

Claudia Kamerad
Tourism Executive
E-adresa: Claudia.Kamer[email protected]
Telefon: 0043 (0) 2166 3614 46

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime