Ako su vam moda i umetnost u krvi onda je poslednji trenutak da posetite Colette butik koji se nalazi u Parizu. Ali to nije običan butik. On postavlja trendove, u njemu kupuje svetski džetset, a dizajneri se lome da predstave svoje stvari u ovoj prodavnici.  

Colette je osnovan 1997. godine sa idejom da ponudi unikatnu i dizajnersku garderobu, ali ne visoku modu. Mnogi se slažu da je Colette zaslužan za pravljenje celog pravca ulične mode. Pored odeće mogu se kupiti i dodatne džidža bidže, ali i knjige, najbolji izbor sa preko 100 vrsta flaširanih voda, ili recimo pogledati neka izložba, pošto je ceo prostor i velika galerija. Tu su još i probrana muzika i filmovi, Hi Tech oprema, bar… Colette je poznat po apsolutno najboljem izboru svega što prodaje, a sve što ovde kupite biće savršeno kul i trendi. To je mesto gde se moda prepliće sa umetnošću i dizajnom.
 
Novinarka International Herald Tribune je razgovarala sa kreativnom direktorkom Colette Sarah Lerfe o novom renovinarom izgledu butika. Novo svetlo, skulpture i izložbe… Ne znamo za vas ali mi upravo poručujemo kartu za Pariz.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime