Koža – nema više bubuljica
Svakodnevnim kvarcovanjem, Džordan je oštetila kožu lica, imala je ružne fleke izazvane pigmentacijom. Danas joj koža izgleda zdravo, fleke su nestale. Najverovatnije je radila hemijske pilinge, koji podmlađuju, ili tretman koji skida površinski sloj kože, to jest uklanja izumrle ćelije. <> Cena: Četiri hemijska pilinga 1.000 evra

Kosa – nova boja, Kvalitetniji umeci
Iako više nema plave ekstenzije, kosa joj je verovatno pretrpela ozbiljna oštećenja. Novi umeci su delo nekog vrhunskog frizera. To što je od vulgarne plavuše prešla u brinetu, dalo joj je izgled sofisticirane mlade žene.
Cena: Mesečno 900 evra

Grudi – podizanje
Džordan je preterivala u svemu, pa i u veličini implanta u grudima.Nekada joj je obim bio 94 cm, što je izgledalo smešno s obzirom da je niska i sitne građe. Smanjila je grudi i podigla ih ili zato što je završila s karijerom modela ili zato što je postala svesna da će uskoro početi da joj vise. Takođe, verovatno su je zbog velike težine grudi bolela leđa i vrat. DD korpe brushaltera su mnogo adekvatnije od FF. Manje liči na „Barbi” lutku i mnogo je privlačnija.
Cena: Sve operacije 27.000 evra

Sa 17 godina Džordan je imala male grudi. Nosila je veličinu brushaltera dva. Kada je napunila 20 godina, drastično je povećala obim, što joj je pomoglo u karijeri. lice – ispravljen nos

Bez sumnje, Džordan je operisala nos, i to veoma uspešno. Ranije je imala kukasti nos, a posle plastične operacije je ravan. Ovo je rutinski zahvat za plastične hirurge. Novi nos joj je omekšao crte lica. Verovatno je operisala i obraze u koje su joj kroz usta postavili implante. S obzirom da joj se koža lica zategla, pretpostavlja se da je ubrzigavala i „Botoks”.
Cena: Nos, obrazi i „Botoks” 16.000 evra

Usne – kraj klovnovskog osmeha
U prošlosti, zahvalajujući svojim usnama, Džordan je delovala kao lik iz crtanog filma ili stripa. To je postizala ubrizgavanjem „Restilana” (vrsta kiseline). Njena usta su danas i dalje napumpana, ali izgledaju mnogo prirodnije.
Cena: 2.600 evra

Liposukcija
Džordan je liposukcija rađena oko kukova i struka još ranije, kada je rodila drugo dete i to u više navrata.
Ove zone su joj problematične jer je genski predodređeno da joj se tu skupljaju mansoće. Liposukcija se radi pod totalnom anestezijom, tokom koje hirurg isisa salo. Radi se o trajnoj proceduri, osim ako se pacijent ne ugoji ponovo i nabaci višak.
Cena: 5.000 evra