Calliope za proleće 2020 kolekcija je upravo najavljena i trebalo bi da se pojavi u prodavnicama u Srbiji.

A ako vas zanima šta to donosi nova proleće / leto 2020 vaše omiljene italijanske modne kuće otkrivamo vam sve detalje kolekcije i novog kataloga.

Calliope za proleće 2020 – Ženske kolekcije

https://www.instagram.com/p/B76do-nC4oS/

Što se tiče ženskih Calliope kolekcija za proleće 2020 tu je više nego pogata ponuda. Zapravo devojke će moći da se obuku od glave do pete. Prolećne jaknice su u više varijanti, od crnih kožnih pa to klasičnih mantila za formalne i business prilike. Puffer jakne su i za sezonu 2020 neizostavne pa je i italijanska modna kuća njihovu ponudu uvrstila u novi katalog i to u više boja za kombinovanje u svim varijantama.

Džins je važan deo ove kolekcije, tu su tekstas jakne ali i farmerke. Sve je urađeno u vintage stilu koji vuče korene u sedamdesetim pa čak i šezdesetim ali i osamdesetim. Retro mamine farmerke su dalje poželjne i za proleće 2020.

Za nešto toplije dane tu su lepršave haljine i suknje.

Za zvanične trenutke, posao ili sastanke, tu su džemperići, bluze i drugi detalji koji će od vas napraviti poslovnu damu.

Trenerke, helanke i obične majičice su deo nove kolekcije a baš kao i ostatak komada u kolekciji vrlo su povoljne, udobne i trendi.

Calliope za proleće 2020 – Muške kolekcije

Ni Calliope muške kolekcije ne zaostaju za ponudom, ali ni odnosom cene i kvaliteta. Izbor jakni je odličan, a tu su i super popularni puffer prsluci koji mogu da se nose u bukvalno svim situacijama. Košulje i džemperi Calliope su uvek dobar izbor a tu su končani modeli. Košulje od jeansa se podrazumevaju baš kao i dobra ponuda farmerki i klasičnijih pantalona. Majice i trenerke su deo kućne i sportske kolekcije.

Sve stvari u novim kolekcijama kako muškim tako i ženskim su totalno aktuelne i pre svega za mlade. Cene su više nego prihvatljive a kvalitet solidan. Zato imaju našu preporuku pa se prošetajte do neke od prodavnica u Srbiji.

Calliope Srbija katalog 2020

Pogledajte i galeriju u kojoj se nalazi do Calliope srbija kataloga za 2020 i proleće leto:

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Calliope za prolece 2020

Pogledajte još novih kolekcija za proleće 2020 u rubrici stil