Calliope – jesen 2020 zima 2021 kolekcija je stigla u prodavnice u Srbiji. A oni koji vole Calliope znaju da neguje glamur koji svima treba alli na savremen način i uravnotežen, prepoznatljiv i praktičan. I to uz vrlo prihvatljive cene.

Calliope – jesen 2020 zima 2021

Farmerke, farmerke aktuelne i ove jeseni. Ima ih u svakom ženskom ormanu. Bez njih ne možemo, volimo ih jer su udobne, moderne, zgodne za kombinacije. Ove jeseni su hit malo zvonaste, streč od organskog pamuka, visokog struka, Ali naravno možete da izaberete i uske farmerke sa niskim strukom koje su već dugo vremena poželjne.

U ormanu morate imati i pantalone. Nose se one sa visokim strukom i malo nacigovane oko  struka, do pola listova, sa usečenim džepovima, u raznim bojama. Ponovo su se vratile bermude do polovine kolena, širine suknje. Praktične i neobične. Ima i uskih pantalona, onih do gležnjeva i onih koje su malo šire u gornjem delu ali nisu begi.

Belo plave košulje od puplina su uvek, ali uvek moderne i stoje svima sjajno. Sa njima ne možete pogrešiti bilo da ih nosite na farmerke, pantalone, suknje ili čak preko haljine.

Calliopi nudi košulje širokih rukava, pa sa ruskom kragnicom, one sa efektom kože, jednobojne i šarene, malo duže ili strukirane.

Calliope jesen 2020 zima 2021 kolekcija bez dukseva se ne može zamisliti. Ima ih raznih, sa geometrijskim šarama, sa sjajnim nitima, prevelike sa kapuljačom u koje se ušuškate i uživate u šetnji.

Različite jakne su u ponudi, od denima do saharske kože, ima pamučnih, onih sa izgledom kože, satenske, bajkerske. Za hladnije dane tu su prošivene sa kapuljačom i tople da ugreju kad vetar zaduva. Vodootporna sportska jakna sa kapuljačom vam je neophodna za pešačanje po planini i šumi. I njih ima.

Što se tiče aksesoara tašne se izdvajaju a tu su i cipele.

Muška odeća za ovu jesen i zimu je praktična i ugodna.

Tu su i različiti džemperići a hit su karirane i šarene košulje, moderne i elegantne. Bela, crvena, teget, svetlo plava, zelena to su boje koje krase muške košulje Calliope.

Jakne su od laganijih materijala ili one deblje za pravu jesen i zimu. U trendu su kratki kaputići ili duže jaknice.

Treba li reći da su u kolekciji i duksevi, sa i bez kapuljače, sa natpisima i jednobojni. Uvek potrebni, prigodni za razne prilike.

Od aksesoara tu su kape, kačketi, šeširi, šalovi.

Odeća za klince je uvek u Calliope ponudi sjajna. Od onih mekanih, pamučnih majičica, košuljica, haljinica, pantalonica pa do ozbiljnih komada za ozbiljnije klince.

Odeća i za devojčice i za dečake je praktična, komotna, šarena. Nose se farmerke, helanke, pantalone, košuljice, trenerke sa aplikacijama ili jednobojne, jaknice a sve od prirodnih materijala.

Rančevi, patike, cipele plene lepotom i izazivaju da ih odmah ponesete kuću.

Sve u svemu, Calliope ima pun toga za različite generacije ali je sve spremno za zimsku sezonu.

Calliope za ovu jese i zimu u prodaji ima i maske za lice različitih boja koje su na žalost, postale svakodnevni pratilac svih nas kao zaštita od novog corona virusa covid 19.

Calliope – jesen 2020 zima 2021 – Katalog Srbija

Calliope - jesen 2020 zima 2021

 

Calliope jesen 2020

Calliope zima 2021

Calliope - jesen 2020 zima 2021 katalog srbija

Calliope 2020

Calliope 2021

 

Calliope 2020 srbijaCalliope srbija katalog

Calliope - jesen 2020 zima 2021