C&A za proleće 2021 kolekcije stižu i prilagođavaju se novoj stvarnosti. A svi znamo kakva je to nova stvarnost, rad od kuće, manje društvenih kontakata, manje putovanja, potreba da se više vremena provodi u prirodi.

Zato i nova C&A kolekcija za proleće 2021 nudi zanimljive komade koji su prilagođeni novim potrebama. Možda je to najvidljive u ženskoj kolekciji denima napravljenoj od Platinum sertifikovane tkanine.

Kolekcija za mlade bazirala se na povezivanja čoveka i prirode a iz tog susreta rađa se praktična moda. Inspiracija za Cloockhouse kolekciju “Eden World” nađena je u srcu Engleske i Kornvolu. Kolekcija je razigrana a elegantna sa cvetnim printovima u maslinastom i peskovitom tonu sa maskirnim printovima.

C&A proleće 2021

Kolekcija Cloockhouse Craft Factory je inspirisana tradiconalnim zanatima, podseća na topli dom, zadovoljstvo i zajedništvo.

Ženska kolekcija za proleće i leto ove godine prati promene u našim životima ovih meseci, dana i godina. Ističe se da je ideja vodilja bila održivost, ženstvenost, bezvremenost, udobnost, nosivost, praktičnost i lepota.

C&A prolece 2021 srbija katalog

“Take Mi to the Lake” kolekcija polazi od činjenice da su naše putničke navike promenjene. Dakle, sada se orijentišemo na prirodu oko našeg grada, reke, jezera, šumice. Zato su tonovi prirodni a boje uzbudljive, narandžasta, ljubičasta. Materijal je pamuk i padobranska svila. Naravno tu su jakne različitih dužina i primene, bermudice, kupaći kostimi.

I kolekcija “Botanical Garden” oslanja se na lepote prirode, asocira na šarenolikost cveća, drveća, boje reke i jezera, kamenja i peska. Maksi haljine, kombinezoni sa cvetnim printovima su zapravo priroda na vama. Bez teksasa se ne može u prirodi. Organski pamuk, održivo uzgajanje biljaka podećaju na potrebu zaštite prirode kako bi u njoj još više uživali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C&A (@ca)

Mislilo se i na boravak u kući, gde se zbog novonastale situacije provodi više vremena. Tu je kolekcija “Comfort Zone at Home”. I kod kuće volimo da budemo lepi i moderni, ali i u vrlo, vrlo udobnoj odeći. Zato je ova kolekcija napravljena od laganih tkanina u prirodnim bojama. Ima tu svega, trenerke, mekane bluzice, praktični kombinezoni, lagane haljinice.

“Happy House Dresses” su pravo osveženje. Pored pastelnih tonova tu su i ekscentrični detalji, elegantno pomešano sa razigranim i opuštenim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C&A (@ca)

U ovoj novoj 2021 kolekciji C&A je predstavila najtrajniju denim tkaninu na svetu. Sertifikat Cradle to Cradle Platinum upravo to garantuje. Od ove posebne tkanine napravljena je mala kolekcija od četiri vanvremenska predmeta. Ističe se i da je 98% pamuka održivo a do kraja ove godine očekuje se i 100%.

Nova kolekcija C&A pojavila se ovog februara. Odaberite i obradujte se, spremite se za proleće 2021 i nadamo se promeni nove stvarnosti i vraćanje na neke stare navike uz pažljivost i brigu o sebi i drugima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C&A (@ca)