C&A predstavlja Clockhouse kolekciju za proleće 2018.

Sve je inspirisano mornaričkim stilom, koji je definitivno trend koji će biti jedan od većih hitova ove sezone za proleće, leto 2018.

C&A tako za lepo vreme koje se polako ali sigurno približava predlaže puno veselih krpica pravo sa jedrilica. Tu su odlične farmerke, neke imaju izvezeno cveće što je već mainstream, neke su iscepane, ali većina deluje dosta klasično. Uglavnom je u pitanju svetliji džins, što je karakteristično za prolećne i letnje kolekcije pa je tako i slučaj za sezonu 2018.

Majičice i bluze naravno podrazumevaju teget i beli kolorit, a horizontalne pruge su neizostavne.

Tu su i mornaričke tamno plave jakne sa kapuljačama, kao i duksevi.

Za sve pomorce, jedriličare ili vas koji jednostavno volite da sedite na splavovima tokom prolećnih večeri imate u 2018 C&A kolekciji i marame koje će upotpuniti ovaj stil.

Suknje i haljine su uglavnom od jeansa, a sve je veselo, razigrano i zaista govori da proleće stiže. A sa njim i opušteno druženje, recimo na rekama koje toliko volimo.

Uostalom skoknite do neke od C&A prodavnica u Srbiji pa proverite šta je sve stiglo za proleće, leto 2018 i do nas.

Galerija iz aktuelnog 2018 kataloga je ovde, a ispod imate i video koji objašnjava sve o C&A #Wear the Change projektu, odnosno naporima da sve bude održivo i da čuvamo našu lepu prirodu.

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018

c&a-prolece-leto-2018