C&A Srbija katalog 2021 je pred nama baš kao i nova sezona. Nemačka kompanija je za ovu zimu spremila puno toga praktičnog i uz tradicionalno vrlo dobre cene i dizajn.

C&A je već godinama može smatrati must destinacijom kada vam trebaju neke od neizostavnih stvari zato što imaju dobre kolekcije u kojima svako može naći nešto za sebe. Modeli su raznovrsni, moderni ali i dovoljno klasični da potraju. Cene su povoljne a materijali različiti, pamuk, viskoza, vuna, kašmir, runo, denim…

C&A Srbija katalog 2021 – Ženske kolekcije

Bluzoni jednobojni i šareni sa rolkom za vetrovito vreme uvek su dobro došli. Džemperi različitih dužina i sastava, od onih malo tanjih do debelih za baš hladne dane. Ističemo one od kašmira što je specijalitet za sezonu zima 2021.

Kaputići i debele jakne štitiće od hladnoće donoseći svojim bojama i krojevima radost u našu svakodnevicu.

Suknje do pola listova odlično se slažu sa malo dubljim čizmicama, da vaš hod bude siguran i elegantan.

Bez pantalona, farmerki ne možemo zamisliti hladne dane koji su nam već stigli.

C&A je mislio na vas i kada ste u kući, kada krenete na spavanje. Tople pidžame različitih dezena čekaju na vas.

Ovaj brend se može pohvaliti da koristi organski pamuk, reciklirani materijal, održiva vlakna, koriste materijale vodeći računa o dobrobiti životinja. Sve u svemu vode računa o zaštiti čovekove okoline, što je u sadašnjim uslovima važno za opstanak biljaka, životinja, pa i čoveka.

C&A katalog za 2021 godinu ne bi bio potpun bez Muške kolekcije koja je izazovna a poručuje se da treba uživati u zimi u jaknama C&A.

Kaputići, jakne kraće ili duže, prošivene, koje su i ove zime hit sezone krasiće svakog muškarca jer može izabrati ono što mu odgovara.

Treba biti u toku, zato ovaj brend nudi raznovrsne dukserice i jesenju odeću baš onakvu kakva vam je potrebna.

Tople, karirane košulje, džemperi u razičitim bojama i uvek vodeći računa o metrijalima i potrebi zaštite čovekove okoline. Tako se recimo ističe, da se korišćenjem organskog pamuka štedi voda, da se koriste bezbedne hemikalije.

Pravljenje novih od starih stvari je moto brenda. Od starih stvari se proizvode novi modeli, čak i vešalice u prodavnicama.

C&A uvek vodi računa o najmlađima. Mame i tate, znaju da mogu da se pouzdaju kupujući proizvode ovog brenda od bodića za bebe pa do čarapica i trenerki za stariju decu. Dobiće dobar kvalitet po pristojnim cenama.

Proizvodi za decu moraju pažljivo da se proizvode vodeći računa o kvalitetnim materijalima, izgledu, bezbednosti a nemačka modna kuća vodi računa o tome.

Jakne su posebno osmišljene za ovu jesenju i zimsku sezonu. Tople su, mekane, modeli zanimljivi jer samo takve mališani će poželeti da ih nose. Ne treba zaboraviti da su naši mališni probirljivi i valja im udovoljiti.

Šarene pidžame u kojima bi svako poželeo da sanja lepe snove. Dukserice koje bi i stariji ponekad poželeli da nose. Čizmice, kapice, ma sve je tu.

I upravo kod dečije kolekcije se posebno vodilo računa o materijalima.

Ono što je ekološki proizvedeno je bolje za poljoprivredu, bolje za životnu sredinu, bolje za buduće generacije.

C&A srbija katalog 2021C&A srbija katalog 2021

C&A srbija katalog 2021

C&A srbija katalog 2021C&A srbija katalog 2021

C&A srbija katalog 2021

Zato skoknite do neke od C&A prodavncia u Srbiji kada stignete:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime