C&A u kolekciji za proleće / leto 2018 donosi više od mode i slavi individualnost.

Različite tehnike, materijali, energije i strasti stvorili su ovu nezaboravnu, autentičnu kolekciju. Vodeći modni mediji i blogeri imali su priliku da prisustvuju predstavljanju najnovije kolekcije brenda C&A u Srbiji koja otvara vrata urbanog tajnog vrta sa bezbroj maštovitih kreacija.

“Naša kolekcija za proleće leto 2018. je samouveren izraz ličnog stila. Naša posve enost detaljima, od tkanina, preko printova, do krojeva može se videti u svakom pažljivo dizajniranom odevnom
predmetu. Tu je i eksplozija dezena i tekstura koji slave snagu i ženstvenost”, rekla je Renela Ružić, direktorka marketinga C&A za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju.

C&A je ove godine zaljubljen u cvetne dezene. Veličanstvene divlje bašte, tropske palme, mladi izdanci i umetnički oslikane tkanine uz korišćenje različitih tehnika, inspirativno su primjenjeni kroz čitavu kolekciju- cvetanje je u punom jeku! C&A izražava ženstvenost kroz detalje, koketiranje veza i čipke, aplikacije sa prugama i pletenine sa končanim komadima. Novine su na svim nivoima kolekcije!

Kolekcija C&A proleće/leto 2018 će biti dostupna od marta 2018. godine.