C&A za jesen 2020 donosi pregršt noviteta a tu su naravno kolekcije za žene, muškarce i decu. Skoro svako će pronaći ponešto za sebe a C&A kao i uvek pruža odličan odnos cene i kvaliteta uz klasičan dizajn.

C&A jesen 2020

Posebno ističemo denim kolekcije za ovu sezonu koje dolaze uz slogan “Denim as far as the eye can see” ili u prevodu “Denim koliko god možete da vidite”. Recimo. Ove kolekcije džinsa su i glavni fokus za početak jesenje sezone, kako za mladiće tako i za devojke.

Za muškarce su tu farmerke, od standardnih do slim krojeva u teget ili sivoj boji, kao i košulje, jakne.

Ženska kolekcija je još bogatija pa su tu farmerke u najrazličitijim krojevima i finišu. Tamniji denim je karakterističan za zimske kolekcije, iako ima i ponekog svetlijeg modela. Tu su i jeans košulje i suknje.

Obe kolekcije sjajno upotpunjuju karo košulje od flanela koje nikada ne izlaze iz mode a prijatne su i tople.

Za sezonu jesen, zima 2020 C&A je spremio i različite jakne, od tankih vetrovki, blejzera pa do i dalje aktuelnih puffer jakni u različitim bojama. Tu su i topli prlsluci koji mogu da se nose u kombinaciji ili samostalno, recimo na duks ili košulju.

Mantili i sakoi su tu za formalne prilike.

https://www.instagram.com/p/CEUEmPyl8TJ/

Što se tiče kolekcija za decu – veš, bodiči za bebe ili čarapice su neizostavni deo i ove sezone. Zapravo te stvari su uvek dostupne i nisu vezane za sezone i trendove. Udobne su, od mekanog pamuka, proverenog kvaliteta i veoma povoljne. Za starije su tu duksevi i majice sa različitim popularnim printovima (često iz raznih aktuelnih filmova), kao i jaknice, trenerkice i džemperi. Aksesoari se podrazumevaju a to je slučaj i sa kolekcijama za žene i muškarce.

Skoknite do neke od prodavnica u Srbiji i potražite nešto zanimljivo:

C&A jesen 2020 srbija katalog

C&A jesen 2020