Ovog Božića poklanjamo Vam perfektni šoping- doživljaj u McArthurGlen Designer Outletu Parndorf. Spojite posetu Beču u vreme Božića sa vrhunskim Shoppingom.

Božićni Shopping

Božić nam se bliži i kao svake godine počinje potraga za perfektnim poklonima za prijatelje i porodicu. Dizajnerske torbe, časovnici o kojima sanjate, elegantne minđuše i ekskluzivni parfemi osvajaju srca žena, dok se muškarci najčešće raduju aksesoarima ili multifunkcionalnoj odeći za ulicu. Dečije raspoloženje podižu odevni predmeti za zimu kojima se raduju i njihovi roditelji. McArthurGlen Designer Outlet Parndorf  već sada ima prekrasne poklone poznatih luksuznih, lifestyle i modnih brendova kao što su Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Jack Wolfskin, Furla, Bally, Swarovski ili  Armani, i to cele godine sa popustom od  30 do 70 %.

Crni petak

Radujete se Crnom petku sa akcijama do –30%  na autlet cene ekskluzivnih dizajnerskih marki kao što su Coach, Diesel, Furla i mnoge druge. Dođite 25. i 26. novembra u Designer Outlet Parndorf i otkrijte poseban shopping-doživljaj.

Božićna rasprodaja

Od 8. decembra velika Božićna dizajnerska rasprodaja pruža dalje ponude o kojima ste sanjali. Svejedno da li to treba da bude samo mala pažnja ili veliko iznenađenje, sa pravim poklonima Božić je duplo lepši. Otkrijte najlepše dizajnerske Must-have komade za svoje poklone pod prazničnom jelkom na: www.designeroutletparndorf.at

Vodič za poklone

Još ne znate šta ćete pokloniti svojim najdražima? Onda neka Vas inspiriše vodič za poklone Designer Outleta Parndorf svojim divnim idejama za poklone za Vas, njega i decu. Time ćete garantovano postići Wow-efekat pod prazničnom jelkom.

Nove marke

Zwilling – otkrijte novu Zwilling prodavnicu u Designer Outletu Parndorf. Zwilling je sinonim za 280 godinu dugu tradiciju, inovacije, kvalitet, dizajn, raznovrsnost i poverenje. Kuhinja – nekada samo radno mesto, danas „Srce doma“ – postala je centar života i reprezentativno mesto prefinjenog Lifestyle.

Više vremena, više božićnog Shoppinga

Sada svi kupci imaju priliku da još duže uživaju u svom  šoping – danu. Sa produženim  radnim vremenom od ponedeljka do četvrtka do 20:00 h mogu da pazare još opuštenije. Petkom je Designer Outlet Parndorf otvoren čak do 21:00 h – perfektno za početak vidkenda.

Šoping-dan u Designer Outletu Parndorf počinje, zahvaljujući odličnim saobraćajnim vezama, sasvim opušteno. Onima koji dolaze sopstvenim kolima ili autobusom na raspolaganju su brojna besplatna parking mesta direktno pred vratima. Od Beča postoji i dnevna autobuska linija. U modernoj atmosferi Designer Outleta Parndorf prodavnice poznatih modnih brendova pozivaju Vas na veliki obilazak. Pjacete sa kafićima i restoranima nude Vam i kulinarske doživljaje. Posle šetnje kroz mnogobrojne prodavnice sa luksuznim  modnim brendovima najlepše ćete se opustiti uz svež ledeni čaj ili čašu prošeka.

We love…

Designer Outlet Parndorf (Informacije):

Radno vreme

Ponedeljak – Četvrtak: 9:30 – 20:00 h

Petak: 9:30 – 21:00 h

Subota: 9:00 – 18:00 h

Više informacija na  www.designeroutletparndorf.at

E-Mail: [email protected]

Kontakt:

Claudia Kamerad

Tourism Executive

E-Mail: [email protected]

Telefon: 0043 (0) 2166 3614 46

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime