Ako već neko vreme odlažete kupovinu komada koji će zaokružiti vaš stil ove jeseni, sada je pravi trenutak da krenete u šoping, jer vas od 25. do 29. novembra očekuju Black Friday popusti u prodavnicama Fashion Company.

Bilo da vašem garderoberu nedostaje dobar zimski kaput, ili želite na vreme da pripremite kombinacije za predstojeće praznike, u jesenjim kolekcijama luksuznih svetskih brendova Dsquared2, Versace Jeans Couture, Just Cavalli, Luisa Spagnoli i Fedeli, pronaći ćete sve što vam je potrebno.

Popust od 30% na sve, pa i na već sniženo, prava je prilika da dopunite vaš garderober luksuznim klasicima koji će vam trajati godinama, ali i da pronađete prve zimske favorite među Luisa Spagnoli vunenim kaputima ili kožnim čizmama. Za ljubitelje malo glamuroznijeg look-a, tu su i Just Cavali midi haljine sa printom, dok će pristalice opuštenijeg stila uživati u Dsquared2 vunenim modelima haljina.

Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj šoping listi, a celokupnu ponudu možete istražiti u prodavnicama Fashion Company u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Luisa Spagnoli kaput, Dsquared2 torba, Dsquared2 vunena haljina, Versace Jeans Couture košulja, Fedeli kapa, Fedeli šal od kašmira, Just Cavalli muške čizme, Versace Jeans Couture torbica, Luisa Spagnoli kožne čizme, Just Cavalli print haljina

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime