Beats Studio 2 Wireless slušalice
Stil

Beats Studio 2 Wireless slušalice

Samo za odabrane…

Beats Studio 2 Wireless slušalice

Iz kompanije Beats na par dana druženja su nam stigle još jedne vrhunske slušalice  – Studio 2 Wireless. Reč je o profi slušalicama koje donose vrhunski zvuk i nude mogućnost bežične komunikacije sa izvorom zvuka. Ove slušalice su za veoma kratko vreme od lansiranja postale veoma popularne u svetu kako među mlađim populacijom, tako i među pravim ljubiteljima zvuka. Po čemu su sve posebne?
Ono što odmah moramo da istaknemo kada su Studio 2 Wireless šlušalice upitanju je kvalitet izrade. Beats i Apple su se na ovom polju maksimalno potrudili što se oseti već na prvi dodir sa slušalicama. Upotrebljeni su aluminijum, vrhunska plastika i koža, ali i nerđajući čelik koji slušalicama daje na masivnosti i boljem ležanju na ušima. Kada se uzmu u ruke Studio 2 Wireless šlušalice deluju poprilično velike, što isto važi i kada se stave na uši, međutim to je bilo neophodno jer su ugrađene komponente prve klase – moćni basovi, kompleksni zvučni sistem sa više malih zvučnika, baterija velike autonomije… Kompletna elektronika je takođe posebna (prva ruka ko što bi rekli pojedini IT novinari) i dobrim delom zahvaljujući njoj izlazni kvalitet zvuka je iznad proseka za ovu klasu slušalica.

Studio 2 Wireless šlušalice se inače kupcima nude u čak 9 različitih nijansi, a u paketu se isporučuju sa torbom za nošenje, par kablova (jedan od njih ima ugrađen mikrofon), kablom za punjenje baterije, uputstvima i nekoliko zanimljivih dodataka (o kojima nećemo pričati već ćemo prepustiti vama da ih otkrijete). Inače, kada smo već pomenuli bateriju da kažemo da ista obezbeđuje autonomiju od nekih 12 časova što je sasvim korektno jer i konkurencija još uvek nije uspela da dobaci do famoznih 24h, mada nikada se ne zna. Iz naziva modela (a i mi smo napomenuli) se jasno vidi da je reč o Wireless slušalicama, što u prevodu znači da one sa izvorom zvuka komuniciraju bežično tj. Bluetooth vezom. U praksi to sve funkcioniše gotovo besprekorno, mada se dešava (jako retko) da se veza povremeno izgubi – mada to dosta zavisi i od mobilnog uređaja sa kojim se slušalice uparuju (iPhone telefoni i iPod touch media plejeri savršeno funkcionišu). Od ostalih fizički bitnih karakteristika izdvaja se još mogućnost lakog skupljanja slušalica i lako održavanje koje je došlo kao posledica vrhunske izrade.

A sada da se malo posvetimo kvalitetu zvuka – isti je na veoma, veoma visokom nivou, i to uopšte nije sporno (neki mediji pišu kako je Beats previše izvikan, ali kada se jednom čuje snaga ovih slušalica te priče padaju u vodu). Svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani dok su basovi jaki i prodorni. Zbog jakih basova nežnije note deluju malo grublje reprodukovane, ali bez brige sve se to može lepo korigovati. Sa druge strane snažni basovi u modernim igricama i HD filmovima utiču na to da sve izgleda još moćnije i snažnije pa nije slučajno što ove slušalice vole gejmeri i ljubitelji multimedije. Inače, Studio 2 Wireless slušalice onog ko ih nosi maksimalno izoluju od spoljne sredine, tako da se zvukovi iz okoline ne stapaju sa muzikom koja se sluša. Odlična stvar kod Beats Studio 2 Wireless slušalica je i ta što ne pritiskaju previše ušnu školjku čime se ne stvara pritisak unutar uha koji veoma često zna da smeta i da utiče na kvalitet zvuka odnosno da isti obori.
I na kraju dolazimo do pitanja – vredi li uložiti u ove slušalice? Ako volite kvalitetan i čist zvuk i spremni ste da izdvojite nešto više novca onda da. To isto važi i ako ste pasionirani gejmer ili vatreni ljubitelj multimedije poslednje generacije. Sa druge strane ako tražite samo dobre slušalice posao će završiti i neki od Solo 2 modela, a uštedećete značajno novca. Sve u svemu, sjajne slušalice koje nude dosta, ali i dosta koštaju.

Cena (sa PDV-om): 55.690,00 dinara
Kontakt: WinWin

Komentari (1)

1 Komentar

  1. Devil

    08.02.2016at12:30 am

    Odlične slušalice, ali mnogo koštaju!

Ostavi komentar

*

Stil

Više uStil

Diesel nije više cool! Da li je baš tako?

Diesel nije više cool! Da li je baš tako?

Preusmeri mržnju u modnu kreaciju

Domino Magazin 22.10.2018
DeFacto zima 2019

DeFacto zima 2019

Turska modna kuća DeFacto predstavlja kolekcije za zimsku 2019 sezonu

Domino Magazin 19.10.2018
Moschino i H&M kolekcija stiže u Srbiju 8. novembra

Moschino i H&M kolekcija stiže u Srbiju 8. novembra

Evo i prvog tizera

Domino Magazin 18.10.2018
Vikend Jeansomania u Srbiji

Vikend Jeansomania u Srbiji

20% popusta na sav džins iz kolekcije jesen/zima 2018 u Fashion Company

Domino Magazin 18.10.2018
LC Waikiki zima 2019

LC Waikiki zima 2019

Nova kolekcija za zimsku 2019 sezonu je stigla u LC Waikiki u Srbiji, pogledajte katalog

Domino Magazin 16.10.2018
H&M ima novi koncept prodavnice koji će vam se dopasti

H&M ima novi koncept prodavnice koji će vam se dopasti

Pogotovo ako ne volite da bacate stvari

Domino Magazin 16.10.2018
Mango Committed kolekcija za jesen 2018

Mango Committed kolekcija za jesen 2018

Supermodel Saskia de Brauw govori o svojoj umetničkoj karijeri i kao lice četvrte kolekcije održive odeće unosi život u obnovljene komade

Domino Magazin 16.10.2018
45 godina žutih čizama kanađanki

45 godina žutih čizama kanađanki

Timberland je spreman i za ovu zimu

Domino Magazin 15.10.2018
MOU jesen / zima 2018.

MOU jesen / zima 2018.

Rokoko i misterije kosmosa kao inspiracija

Domino Magazin 12.10.2018
Otvorena najveća Replay radnja u Bukureštu

Otvorena najveća Replay radnja u Bukureštu

Fashion Company nastavlja ekspanziju na tržište Rumunije

Domino Magazin 11.10.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.