Beats Studio 2 Wireless slušalice
Stil

Beats Studio 2 Wireless slušalice

Samo za odabrane…

Beats Studio 2 Wireless slušalice

Iz kompanije Beats na par dana druženja su nam stigle još jedne vrhunske slušalice  – Studio 2 Wireless. Reč je o profi slušalicama koje donose vrhunski zvuk i nude mogućnost bežične komunikacije sa izvorom zvuka. Ove slušalice su za veoma kratko vreme od lansiranja postale veoma popularne u svetu kako među mlađim populacijom, tako i među pravim ljubiteljima zvuka. Po čemu su sve posebne?
Ono što odmah moramo da istaknemo kada su Studio 2 Wireless šlušalice upitanju je kvalitet izrade. Beats i Apple su se na ovom polju maksimalno potrudili što se oseti već na prvi dodir sa slušalicama. Upotrebljeni su aluminijum, vrhunska plastika i koža, ali i nerđajući čelik koji slušalicama daje na masivnosti i boljem ležanju na ušima. Kada se uzmu u ruke Studio 2 Wireless šlušalice deluju poprilično velike, što isto važi i kada se stave na uši, međutim to je bilo neophodno jer su ugrađene komponente prve klase – moćni basovi, kompleksni zvučni sistem sa više malih zvučnika, baterija velike autonomije… Kompletna elektronika je takođe posebna (prva ruka ko što bi rekli pojedini IT novinari) i dobrim delom zahvaljujući njoj izlazni kvalitet zvuka je iznad proseka za ovu klasu slušalica.

Studio 2 Wireless šlušalice se inače kupcima nude u čak 9 različitih nijansi, a u paketu se isporučuju sa torbom za nošenje, par kablova (jedan od njih ima ugrađen mikrofon), kablom za punjenje baterije, uputstvima i nekoliko zanimljivih dodataka (o kojima nećemo pričati već ćemo prepustiti vama da ih otkrijete). Inače, kada smo već pomenuli bateriju da kažemo da ista obezbeđuje autonomiju od nekih 12 časova što je sasvim korektno jer i konkurencija još uvek nije uspela da dobaci do famoznih 24h, mada nikada se ne zna. Iz naziva modela (a i mi smo napomenuli) se jasno vidi da je reč o Wireless slušalicama, što u prevodu znači da one sa izvorom zvuka komuniciraju bežično tj. Bluetooth vezom. U praksi to sve funkcioniše gotovo besprekorno, mada se dešava (jako retko) da se veza povremeno izgubi – mada to dosta zavisi i od mobilnog uređaja sa kojim se slušalice uparuju (iPhone telefoni i iPod touch media plejeri savršeno funkcionišu). Od ostalih fizički bitnih karakteristika izdvaja se još mogućnost lakog skupljanja slušalica i lako održavanje koje je došlo kao posledica vrhunske izrade.

A sada da se malo posvetimo kvalitetu zvuka – isti je na veoma, veoma visokom nivou, i to uopšte nije sporno (neki mediji pišu kako je Beats previše izvikan, ali kada se jednom čuje snaga ovih slušalica te priče padaju u vodu). Svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani dok su basovi jaki i prodorni. Zbog jakih basova nežnije note deluju malo grublje reprodukovane, ali bez brige sve se to može lepo korigovati. Sa druge strane snažni basovi u modernim igricama i HD filmovima utiču na to da sve izgleda još moćnije i snažnije pa nije slučajno što ove slušalice vole gejmeri i ljubitelji multimedije. Inače, Studio 2 Wireless slušalice onog ko ih nosi maksimalno izoluju od spoljne sredine, tako da se zvukovi iz okoline ne stapaju sa muzikom koja se sluša. Odlična stvar kod Beats Studio 2 Wireless slušalica je i ta što ne pritiskaju previše ušnu školjku čime se ne stvara pritisak unutar uha koji veoma često zna da smeta i da utiče na kvalitet zvuka odnosno da isti obori.
I na kraju dolazimo do pitanja – vredi li uložiti u ove slušalice? Ako volite kvalitetan i čist zvuk i spremni ste da izdvojite nešto više novca onda da. To isto važi i ako ste pasionirani gejmer ili vatreni ljubitelj multimedije poslednje generacije. Sa druge strane ako tražite samo dobre slušalice posao će završiti i neki od Solo 2 modela, a uštedećete značajno novca. Sve u svemu, sjajne slušalice koje nude dosta, ali i dosta koštaju.

Cena (sa PDV-om): 55.690,00 dinara
Kontakt: WinWin

Komentari (1)

1 Komentar

  1. Devil

    08.02.2016at12:30 am

    Odlične slušalice, ali mnogo koštaju!

Ostavi komentar

*

 
Stil

Više uStil

Mango Garage Sale u Inđiji
Mango Garage Sale u Inđiji

Prolećna moda već od 390 RSD

Domino Magazin 19.03.2018
Emma Stone za Louis Vuitton
Emma Stone za Louis Vuitton

Predstavlja kolekciju za jesen 2018

Domino Magazin 19.03.2018
Otvoren prvi Fashion&Friends outlet store u Inđiji!
Otvoren prvi Fashion&Friends outlet store u Inđiji!

U atraktivnom prostoru na 400 m² predstavljene su prolećne kolekcije vodećih imena svetske mode

Domino Magazin 19.03.2018
Replay za proleće, leto 2018
Replay za proleće, leto 2018

Osamdesete kao inspiracija

Domino Magazin 16.03.2018
Da li je Kendall Jenner gej?
Da li je Kendall Jenner gej?

Konačno priznala

Domino Magazin 16.03.2018
Lews Hamilton je novi globalni Tommy Hilfiger ambasador
Lews Hamilton je novi globalni Tommy Hilfiger ambasador

Od proleća 2018

Domino Magazin 15.03.2018
Reebok patike inspirisane grafitima
Reebok patike inspirisane grafitima

Stižu za proleće 2018

Domino Magazin 14.03.2018
Vans ima Yacht Club kolekciju
Vans ima Yacht Club kolekciju

Samo za vas sa brodovima

Domino Magazin 13.03.2018
Steve Madden za proleće / leto 2018
Steve Madden za proleće / leto 2018

Nova kolekcija pruža nadrealno iskustvo

Domino Magazin 13.03.2018
Koliko često treba prati farmerke
Koliko često treba prati farmerke

Ovo bi trebalo da znate

Domino Magazin 12.03.2018

Domino magazin © 2007-2015. Sva prava zadržana.