Adidas organizuj konkurs za sve fanove Originals kolekcije u Srbiji. Ukoliko ste kreativni i originalni možete da odaberete svoju kombinaciju iz najnovije Originals kolekcije u jednoj od tri adidas brend radnje, u TC Ušće, u TC Delta City i u Knez Mihailovoj ulici.

Konkurs traje od 3. do 17. oktobra a ideja je da na licu mesta napravite vaš originalni stajling. Promoterka će vas slikati i i fotografiju direktno poslati na vaš fejsbuk profil. Adidas žiri će svakodnevno objavljivati najuži izbor originalnih stajlinga na Fejsbuk stranici Adidas Originals, a sve će učestvovati u finalnom izboru za najoriginalnije kombinacije.

Biće izabrana po jedna muška i jedna ženska kombinacija,  a pobednici će se naći u ulozi manekena i fotografisati za modni editorijal.

Adidas fanovi koji više vole da se nađu u ulozi modnih kritičara, mogu da ostave stručnu ocenu Originals kombinacija na fejsbuk stranici. Najoriginalnijem modnom kritičaru Adidas poklanja kompletnu kombinaciju za koju je ostavio komentar.
 

Pogledajte i aktuelne Adidas kolekcije sa cenama dinarima! Možda dobijete inspiraciju!