Adidas je sinoć okupio svoje fanove na jednom mestu i otvorio sezonu beogradskog clubbinga velikom žurkom!

Na stotine adidas fanova prošetalo je plavim tepihom ispred KC Grada u želji da zajedno proslave originalnost. Brojni clubberi i poznate ličnosti, koji svojim originalnim stilom promovišu brend na pravi način, zabavljali su se do ranih jutarnjih časova uz zvuke DJ Kizamija i muziku brojnih svetskih zvezda, brend ambasadora adidasa.

Kao posebno iznenadjenje na žurci, u čast nove kolekcije za jesen/zimu 2010, adidas je pripredio Originals takmičenje. S obzirom na to da je jedna od najpoznatijih kolekcija u adidasu Vespa kolekcija, adidas je za najuspešnijeg takmičara pripremio poseban poklon! Među 11 kandidata, pobednica Originals takmičenja je Katarina Veljković, koja je dobila na poklon belu Vespu!

Članovi žirija, koji su izabrali najoriginalniji adidas stil, bili su urednici poznatih lifestyle magazina: Nataša Davidov (Cosmopolitan), Sonja Kovacs (Elle), Beba Dragić (Story), Olivera Krajnović (Joy) i Daško Milinović (CKM).

Kolekcija adidas Originals za jesen/zimu 2010. inspirisana je energijom velikih gradova. Kolekcija obuhvata različite stilove i kroz mnoštvo boja oslikava urban duh savremenog stila života. adidas Originals slavi originalnost sjedinjujući pop kulturu i modne trendove. Pogledajte fotografije sa žurke.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime