FASHION COMPANY GRUPA, najveći modni retailer u regionu Jugoistočne Evrope, otvaranjem 3 maloprodajna objekta u novom šoping centru ADA MALL u Beogradu, nastavlja ekspanziju na matičnom tržištu Republike Srbije. Na blizu 900 m² prostora potrošačima Banovog Brda i Opštine Čukarica na usluzi će se naći multibrend radnja FASHION&FRIENDS, kao i prodavnice REPLAY i SUPERDRY.

1. FASHION&FRIENDS
Najnoviji koncept multibrand store-a na Balkanu, FASHION&FRIENDS, predstavlja kolekciju odeće, obuće i aksesoara proleće/leto 2019. Na 520 m² naći će se najatraktivniji komadi najpopularnijih urabanih svetskih brendova Tommy Jenas, Calvin Klein, Desigual, Replay, Guess, Camper, Paciotti 4 US, Liu Jo, Scotch&Soda, Timberland, Levi’s, Steve Madden, UGG, Dstrezzed, Philippe Model i Inuikii.

2. SUPERDRY
Britanski mladalački brend SUPERDRY koji odlikuje autentična street style estetika, kao i jedinstveni vintage detalji, predstavio je svoju ponudu za proleće/leto 2019. na 170 kvadrata.

3. REPLAY
Italijanski modni brend Replay koji preko 3 decenije predstavlja sinonim za kvalitet, inovaciju i diktiranje trendova u svetu jeans-a, na 130 kvadrata donosi aktuelnu mušku i žensku kolekciju uključujući i obuću i aksesoar.

ADA MALL nalazi se u Opštini Čukarica u Radničkoj ulici 9 u neposrednoj blizini Banovog brda i beogradskog izletišta Ada Ciganilija.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime