Devojke evo aparata za vas! Leto polako kuca na vrata, a sa njim dolazi i period godišnjih odmora za koji se treba dobro pripremiti. Kada to kažemo prvenstveno mislimo na kupovinu kvalitetnog digitalca sa kojim će svaki bitan trenutak uživanja u odmoru ostati zabeležen. Ako nas pitate mi savetujemo da se odlučite za neki od kompaktnijih modela zbog malih dimezija i lakog korišćenja, kao što je na primer L55 kompanije Fujifilm koji vam detaljnije predstavljamo u nastavku priče.

Ovaj ultra maleni digitalac se od sličnih rešenja na tržištu izdvaja po upotrebi veoma moćnog senzora (12MP), dobrom optičkom zumu (3x) i vrhunski odrađenom displeju preko koga se mogu setovati svi parametri aparata. FinePix L55 u ruci leži dobro, a zbog svojih malih dimenzija možete ga nositi u džepu od farmerica ili košulji. Dostupan je u šest različitih boja, tako da će se bez problema uklopiti u najrazličitije odevne predmete. AHA!

Što se tiče kvaliteta fotografija FinePix L55 daje veoma dobre fotke živahnih boja i dobre detaljnosti, bez distorzija i izobličenja. Isto možemo reći i za snimljen video material, mada sa ovim digitalcem ne računajte na postizanje nekih visokih rezolucija (640×480 piksela).

Sav snimljen foto i video material FinePix L55 smešta na memorijsku karticu, a proizvođač je izostavio svaku vrstu skladišnog prostora kroz internu memoriju što je manje-više prisutno i kod sličnih rešenja. Cena mu je srazmerno mogućnostima koje donosi sasvim cool i upravo zbog nje verujemo da će imati sjajnu prodaju na tržištu.
 

Cena (sa PDV-om): 6.956,10 dinara
 

Kontakt: PiN
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime