A sada, prava poslastica za gejmere dolazi u vidu Logitech G500 miša. Pomenuti glodar oblikom i konstrukcijom dosta podseća na prethodne gaming modele ovog proizvođača, naročito na ultra popularni – MX518. Napravljen je od veoma kvalitetnih materijala i u mat finišu, sa bočnim stranicama koje su hrapave, tako da neće kliziti u rukama posle dužeg korišćenja, odnosno kada se šaka oznoji zbog napetosti u igri.

 

Primećujemo da je kabl presvučen upletenim zaštitnim platnenim omotačem, što znači da će potrajati duže od običnog plastičnog kabla. Ovakvo rešenje za kabl ne samo što omogućava bolju pokretljivost mišu, već donosi i daleko lakše održavanje.

 

Miš dolazi sa tegićima ukupne težine 27g, njih 12 i to 6 od po 4.5g i 6 od po 1.7g. Kertridž koji se umeće sa donje strane miša ima šest ležišta, pa je broj kombinacija dosta veliki i uvereni smo da će svako naći svoju optimalnu. Vrlo je bitno miš fino optimizovati i po X i Y osi u pratećem softveru, jer se onda dodatno može dobiti na preciznosti. Naravno, dobra podloga je takođe preduslov da sve klizi ko podmazano.

 

Cena (sa PDV-om): 5.500,00 dinara

Computer Land – www.computerland.rs

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime