Nokia telefoni su napravljeni da traju zahvaljujući njihovom prepoznatljivom kvalitetu izrade, vodećim bezbednosnim ažuriranjima i nadogradnjama Android sistema. Izdržljivi, otporni i napravljeni da traju dugo, Nokia pametni telefoni su kreirani u skladu sa strogim standardima proizvodnje, prolazeći kroz 50 testova samo za izdržljivost hardvera , osiguravajući tako da je svaki uređaj napravljen da izdrži bilo koju misiju.

Pored robusnog hardvera, Nokia pametni telefoni su podržani industrijski vodećim pristupom bezbednosti, uz obećanje tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i dve godine nadogradnje operativnog sistema na mnogim uređajima, što vam omogućava da telefon koji volite koristite još duže. Kao što je slučaj i sa svim 00-agentima, bezbednost je prioritet. Nokia telefoni su trenutno na samom vrhu globalne rang liste poverenja kompanije Counterpoint.

Iako bi mnogi Nokia uređaji mogli da budu pravi izbor gedžeta za sve one koji uživaju u avanturi, kao što su Nokia 3310 (februar 2017), Nokia 7.2 (mart 2020) i Nokia 8.3 5G (septembar 2020) koji se svi pojavljuju u filmu; novi Nokia XR20 telefon se ističe kao neophodan gedžet za tajne agente.

Spreman za budućnost, kao i na sve što život može da stavi pred njega, Nokia XR20 može se pohvaliti najdužim ikada mesečnim bezbednosnim ažuriranjima kada je reč o Nokia telefonima – četiri godine – i do tri godine ažuriranja softvera . Sa baterijom koja traje do dva dana , takođe će da ispuni svaki zadatak uz samo jedno punjenje, a ako morate da ga napunite brzo, Nokia XR20 podržava 15W Qi bežično punjenje i 18W brzo punjenje.

Napravljen da podnese sve uslove, Nokia XR20 telefon može da izdrži ekstremno visoke temperature od 55° C ili ledena skijališta od –20° C, ili čak i da podnese padove sa visine do 1,8m , kao i do jedan sat pod vodom što znači da može da preživi svaki scenario. Zahvaljujući Corning Gorilla Glass Victus™ zaštitnom staklu, Nokia XR20 telefon ima najčvršći ekran na Nokia telefonima do sada – sa 4 puta većom otpornošću na ogrebotine. Takođe može da se koristi sa mokrim rukama i rukavicama, što znači da bi svaki 00-agent mogao da ga koristi u pokretu, bez obzira na uslove.

Nokia telefoni su napravljeni da ih volite, da im verujete i da ih koristite duže.