Ako ste vloger, onda znate da je dobar telefon ključan za kreiranje visokokvalitetnog sadržaja. A ako tražite telefon koji je savršen za vlogovanje, onda je HONOR 70 idealan izbor. Ovaj neverovatan pametni telefon ima mnoge karakteristike koje ga čine savršenim za vlogovanje, uključujući moćnu zadnju kameru, dugo trajanje baterije i puno prostora za skladištenje. Dakle, ako tražite telefon koji će vam pomoći da vaša vlogerska karijera dostigne novi nivo, obavezno pogledajte – HONOR 70!

HONOR 70 nudi živopisno iskustvo gledanja sa svom 6,67-inčnom OLED zakrivljenom ekranu rezolucije 2400×1080 piksela i 120Hz osvežavanja. Savršen je za snimanje videa ili strimovanje sadržaja u zadivljujućoj jasnoći. Za vrhunske performanse tokom gledanja tih video zapisa, telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus osmojezgarni procesor sa Magic UI 6.1 koji obezbeđuje glatko funkcionisanje bez kašnjenja – a dolazi u nekoliko elegantnih nijansi poput kristalnog srebra, islandske magle, ponoćne crne i smaragdno zelene.

O kameri

Sa HONOR 70, moći ćete da napravite neverovatne fotografije bez obzira na okruženje. Njegova 32MP Super Clear Selfie kamera (sa f/2.4 otvorom blende) i trostruke zadnje kamere imaju impresivne mogućnosti snimanja: mogu se zabeležiti slike do 8768 x 6144 piksela kao i 4K video snimci sa rezolucijom od 3840 x 2160! Osim toga, HDR prednje kamere i EIS video stabilizacija obezbeđuju dodatnu pomoć kada je svetlo slabo ili se objekti u kadru kreću. Ljubitelji makro fotografije će takođe obožavati mogućnost brzog prebacivanja ovog uređaja između makro moda i ultra-širokougaonih snimaka – savršeno za snimanje svih vrsta scena iz blizine ili daljine!

Režimi dizajnirani za vlogovanje

Sa naprednim mogućnostima snimanja video zapisa uz HONOR 70 bićete spremni da lako uhvatite neverovatne kadrove. Od automatskog praćenja koje pamti subjekat u kadru i održava fokus čak i kada on napusti kadar, do Solo Cut moda koji izbacuje dva videa istovremeno u HD rezoluciji, ovaj moćni snimač nudi niz inovativnih funkcija za zadivljujuće rezultate. Snimajte sve svoje posebne trenutke – od porodičnih okupljanja do dokumentarnih filmova o prirodi – kao profesionalac koristeći HONOR 70!

Dug život baterije i brzo punjenje

Budite spremni da bez obzira na to koliko intenzivno ga koristite možete to da radite tokom celog dana i noći. HONOR 70 ima impresivnu bateriju od 4800 mAh koja će potrajati i dva dana, što vam daje slobodu da istražujete sve svoje strasti bez brige da će vam se telefon isprazniti. Ni to nije sve – ne brinite i ako ostanete sa baterijom pri kraju jer njegov 11V/6A punjač može da ga napuni od 0% do 60% za samo 20 minuta a kompatibilan je sa brzim punjenjem od 10V/4A! Snimajte vlogove bez stresa znajući da ovaj moćni uređaj neće stati kada ima još posla koji treba obaviti.

Pregršt memorije

Za ljubitelje video zapisa i fotografija, HONOR 70 sa svojih 8GB+128/256 GB memorije je idealan izbor. Bez obzira da li snimate muzičke festivale ili posebne porodične uspomene, ovaj uređaj se pobrinuo da nikada ne ostanete bez digitalnog prostora za vaše kreativne poduhvate. Uz dovoljno memorije bićete možete uživati dok snimate sve vaše omiljene video zapise i fotografije.

Bez obzira na vaš stil vlogovanja, HONOR 70 ima sve funkcije koje će vam osigurati najbolju moguću izvedbu i rezultate. Sa izvanrednim kvalitetom kamere i dugotrajnom baterijom, ovaj telefon će garantovati da vaši video zapisi impresioniraju gledaoce od prvog trenutka. I najbolje od svega, pristupačan je svima – što znači da cena neće biti prepreka za stvaranje visokokvalitetnih vlogova! Ukratko, ako ozbiljno razmišljate o stvaranju sjajnih vlogova i planirate da povećate svoju online prisutnost na viši nivo vlogovanjem – onda posetite HONOR i nabavite napredni HONOR 70 – brine se o svemu ostalom.