Sony Ericsson je danas predstavio novi Xperia arc S, koji se oslanja na nagrađivani elegantni dizajn Xperie arc. Najnoviji član Xperia porodice ima procesor od 1.4Ghz, Sony 3D sweep panorama tehnologiju i pristup Sony Entertainment Network servisima. Nova Xperia arc S takođe ima 25% brže uključivanje kamere i medija konverziju, kao i 20% brže pretraživanje Internet stranica u poređenju sa Xperiom arc. 

Xperia arc S se odlikuje Sony tehnologijom, a koja podrazumeva 3D sweep panoramu, gde snimljene fotografije mogu da se gledaju povezivanjem telefona na 3D TV preko HDMI izlaza.  Xperia arc S takođe ima vizuelno savršen 4.2” Reality Display sa Mobile BRAVIA Engine, 8.1mp kameru sa HD video mogućnostima i Sony-jev nagrađeni Exmor R senzor za slike u pokretu koji poboljšava slike i video snimke čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Korisnici takođe imaju pristup jedinstvenom doživljaju društvene zabave deljenja i pretrage zahvaljujući servisu Facebook inside Xperia, kao i bogatom Android svetu sa preko 250.000 aplikacija. 

Karakteristike Xperia arc S:
•    Super brz 1.4 GHz procesor
•    3D i 2D sweep panorama fotografija
•    8.1 MP kamera sa Exmorom R za senzor za slike u pokretu
•    4.2“ Reality displej sa Mobile BRAVIA® Engine
•    Najnovija Android platforma Gingerbread 2.3

Sony Ericsson Xperia arc S će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu 2011. godine.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime