Sony je predstavio novi telefon zanimljivog imena. Xperia M4 Aqua, što znači da je ovo prava vodena zverčica.

Ali krenimo rediom.

Model ima kameru sa 13 megapiksela sa velikim F2.0 otvorom i ISO 3200 osetljivošću na svetlo. Sony uvek svoje telefone opremljuje brojnim dodacima pa je tu paket Xperia Camera aplikacija, uključujući Sound Photo za dodavanje kratkih klipova na vaše fotografije i Movie Creator koji automatski konvertuje vaše fotografije i video snimke u simpatične klipove od 30 sekundi u obliku vinjeta.

Izrađen iz temelja, Xperia M4 Aqua ima ojačano staklo ekrana sa elegantnim 136g vodootpornim telom rekonstruisanim za micbroUSB punjenje bez poklopca, omogućavajući fleksibilno korišćenje gde god da se nalazite.

Xperia M4 Aqua pametni telefon će biti dostupan u klasičnoj beloj i crnoj boji, ali i u svežoj koralnoj i srebrnoj. Sony je usvojio iste suptilne principe u svom preuzimanju Android 5.0 Lollipop’s dizajna materijala zadržavajući taj prepoznatljivi minimalistički pristup kod korisničkog interfejsa, interakcija i izvornih aplikacija.

Ovo je prvi Sony octa-core 64-bitni pametni telefon, sa Qualcomm Snapdragon 615 procesorom i baterijom koja traje do dva dana.

Xperia M4 Aqua će biti dostupan u 80 zemalja širom sveta, kod više od 100 partnera, od proleća 2015.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime