U Srbiju je stigla nova pametna narukvica kompanije Jawbone UP2.

I kako samo izgleda. Ne samo što će vam UP2 pomoći da živite zdravije, već će biti i modni detalj koji nosite 24 sata uz vas. Zahvaljujući neverovatno niskom profilu i stilizovanom dizajnu sa anodizovanom aluminijumskom konstrukcijom, nimalo ne smeta prilikom nošenja i pruža elegantan osećaj. To je uostalom, jedna od glavnih prednosti najboljih modela pametnih narukvica u odnosu na pametne satove. Novi activity tracker je za čak 45% manji od prethodnog modela UP24 i jedan je od najmanjih na svetu.

Posebno ističemo nežni vibracioni motor merača koji će vas probuditi u najoptimalnijoj tački vašeg prirodnog ciklusa sna ili vas podsetito da ustanete ili se pokrenete ukoliko ste bili neaktivni određeno vreme.

UP2 se može podesiti da daje posebne podsetnike koji diskretno „zuje“ na vašem zglobu.

Odlična UP aplikacija i funkcija Smart Coach suptilno uče vaše navike i vode vas ka zdravijem načinu života i ostvarenju ciljeva (više koraka, smanjenje telesne težine, više sna…)

UP2 je dostupan u dve boje, crnoj Black Diamond boji i sivo/srebrnoj Light Grey Hex.

Osim UP2, odlična ponuda za početnike i mlađe korisnike nosivih fitnes uređaja je i model UP MOVE. Na sajtu www.pametniuredjaji.rs fitness tracker se dobija sa oba spoljna elementa, može se nositi kao klip ili kao narukvica, što korisniku pruža izbor gde i kako će nositi merač. Ovaj model u nekoliko boja, do 10. jula može se dobiti po ceni nižoj za 1000 RSD od redovne, potrebno je samo poslati email zahtev na [email protected]

Posetite: www.pametniuredjaji.rs

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime