Švajcarski proizvođač satova, čuveni Tissot predstavio je svog novog ambasadora, košarkaša Tony Parkera. Reprezentativac Francuske Tony Parker tako se pridružio visokom društvu ambasadora Tissot tima. Kapiten francuskog nacionalnog košarkaškog tima, NBA San Antonio Spurs igrač, poznat je po svojoj ambicioznosti, pravednosti, snažnom osećaju društvene odgovornosti, i naravno svojoj supruzi Evi Longoriji.

Tony Parker iza sebe ima veoma impresivnu karijeru. Njegov uspeh u francuskom nacionalnom timu, krunisan je bronzanom medaljom na Evropskom prvenstvu 2005 godine. Tony ima 3 NBA titule iz 2003, 2005. i 2007. godine, u kojoj je proglašen za MVP, navrednijeg igrača NBA finala, kao i prvi inostrani NBA igrač koji je osvojio ovu titulu.

“Veoma smo ponosni što je Tony Parker postao deo našeg tima. Njegov prirodni talenat i posvećenost su veoma impresivni i naše partnerstvo će još više uzdići njegove kvalitete širom sveta”, rekao je predsednik Tissota Francois Thiebaud.

Tony je oduvek osećao da je košarka njemu predodređena, i sledeći svoje instikte, stigao je do vrha. Njegova dva brata Terence i Pierre su takodje košarkaši. U ranoj mladosti 1990-te, Tony kao tinejdžer otkriva svoju strast ka košarci a, otprilike tada je i počela saradnja Tissot Brenda i FIBE.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime