Tiret Second Chance izgleda taman kao što jedan skup sat treba da izgleda – seljački razmetljivo – sa ništa manje nego 670 belgijskih dijamanata. Dovoljno je veliki da ga možete golim okom videti iz orbite. A cena? Oh, sitnica. Pedeset. Hiljada. Evra. To je dovoljno da pazarite BMW ili kuću na sprat u Šumadiji. Mada tip koji je napravio ovaj super-sat, Damon Dash – hip-hop preduzetnik i samozvani kralj Blinga – verovatno nema pojma gde je Šumadija. “Naši satovi su napravljeni za ljude sa najprobirljivijim ukusom.“ I pored te njegove tvrdnje, kada stavim ovaj grozd dijamanata na ruku i osetim kako je rame u opasnosti da mi se istegne, ne pada mi na pamet niko ko bi mogao da ima tako “probirljiv ukus” – osim možda nekih ruskih tajkuna iz Sibira koji su odrasli kopajući ugalj.
 
S tehničke strane, Second Chance sat ima dve kazaljke, dve vremenske zone (pa, da budemo realni – svi koji putuju privatnim mlaznjakom umeju da budu malo dezorijentisani kada izađu iz njega), dok je biserno lice sata poprskano dijamantima, što je karakteristično za Tire. Na kraju krajeva, postoji samo jedan razlog za kupovinu Tireta – privlačenje pažnje, pa bila to pažnja sponzoruša ili pažnja kriminalaca.
 
Tiret Second Chance je očigledno namenjen za osobu koja može da spiska 100 soma evra u naletu dobrog raspoloženja pošto je najbljeg ortaka dobio u tenisu na 25. maju. I pored svih dijamanata izgleda kao sa buvljaka, tako da ipak biramo kuću u Šumadiji.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime