U redakciju Domino Magazina na test je stigao novi realme Coca-Cola Edition telefon. Prenosimo utiske i zaključke, koji su itekako zanimljivi.

Prvo što upada u oči je pakovanje, značajno veće od standardnih kutija u kojima stižu moderni telefoni. I to nije bilo slučajno, pošto se pored samog uređaja dobija još puno toga.

Deluxe Boxset podrazumeva veselu realmeow Coca-Cola figuricu. Prepoznatljiva maskota je urađena u boji omiljenog gaziranog pića i biće atraktivan ukras na polici. Tu su i nalepnice, kao i posebno dizajnirana iglica za izvlačenje SIM kartice u obliku poklopca Coca-Cola flašice. U kompletu je i Limited Number Card, sa brojem kolekcionarskog primerka. Dakle, čista ekskluziva.

realme je i ranije imao kolaborativne projekte, ali ovog puta su prevazišli očekivanja*.

Što se tiče samog telefona i on je izbrendiran, sa upadljivim Coca-Cola logom na poleđini. Zapravo, izgleda kao konzerva osvežavajućeg pića od aluminijuma. Zato je kućište telefona otporno na otiske prstiju i ogrebotine.

realme dizajn je i do sada bio atraktivan i moderan, ali ovaj uređaj izgleda toliko dobro da će privlačiti poglede svih okolo.

realme

Ništa manje nije vođeno računa o drugim detaljima. U srcu uređaja je realme 10 Pro model, ali je UI posebno prilagođen za potpuni Coca-Cola ugođaj. Tu su Coke Bubble Notifications i Coca-Cola Ringtone audio semplovi. Redizajniran je Lock Screen, kao i ikonice.

Ni to nije sve.

I kamera ima poseban 80s Cola Filter koji će vaše snimke vratiti u prošlost i učiniti da izgledaju kao iz osamdesetih. realme je analizirao na hiljade vintage fotki kako bi dobili autentičan efekat.

Od karakteristika telefona izdvajamo najvažnije. Ekran je od 6.72 inča i rezolucije 2400 × 1080 piksela. Ističe se osvežavanje od 120Hz, kao i odziv na dodir od 240Hz.

Kvalitet slike je izuzetan, boje su verne i dinamične a prikaz oštar. realme ističe i smanjen uticaj plave boje, što dokazano ima pozitivne efekte na vaše zdravlje.

Procesor koji sve pokreće je Snapdragon 695 5G, dovoljno brz i efikasan za praktično sve standardne zadatke.

realme je za glavnu kameru odabrao moćni senzor od 108 megapiksela. Tako visoka rezolucija pruža visoku funkcionalnost kako prilikom snimanja uz loše svetlo, tako i kropovanja kadrova čime se dobija odličan zum.

Baterija je kapaciteta 5,000 mAh a punjač od 33W se dobija u kompletu, što je veoma pohvalno. Do 50 posto baterije biće potrebno svega 29 minuta.

Posle nekoliko dana korišćenja telefona utisci su izuzetno pozitivni – sve radi brzo i intuitivno. Kamera je odlična baš kao i ekran, dok baterija drži skoro 2 puna dana. Coca-Cola detalji su posebno atraktivni, baš kao i pokloni u kompletu. Zato ovaj model zaslužuje našu preporuku.

*proizvod je dostupan na određenim tržištima

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime