Dok obični smrtnici kisnu i smrzavaju se vi ipak zaslužujete nešto bolje zar ne?

E pa imamo ideju! Samo nabacite novi aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo i uživanje može da počne. Onda skuvajte jedan slasni espreso i kroz prozor gledajte zimu uz klasičnu muziku i u društvu plemenitih pasa.

Zapravo to je naš plan za ovu zimu.

Inače danas je Nestlé u Srbiji predstavio novi aparat za kafu koji ima zapreminu posude za vodu od  0,8 litara. Spreman je za upotrebu za 30 sekundi, a profesionalni pritisak od 15 bara omogućuje pripremu vrhunskih Espresso kafa, kao i napitaka poput Cappuccina, Latte Macchiata, Lunga i Chococina.

Na događaju u Mikser House predstavili naš čuveni arhitekta i dizajner Maja Lalić i konceptualni umetnik Uroš Đurić, u razgovoru sa voditeljem Zoranom Kesićem.

Maja i Uroš su ujedno bili i članovi stručnog žirija koji je odabrao pobednička rešenja konkursa ,,Oblo volim na svoj način", koji je organizovan na Facebook strani NESCAFÉ Dolce Gusto Srbija tokom septembra. Učesnici konkursa imali su priliku da pokažu maštovitost i dizajnerski talenat u kreiranju izgleda NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo aparata. Žiri je odabrao najboljih 10 radova čiji su autori dobili na poklon specijalno izrađene unikatne aparate čiji su izgled sami osmislili.

Dolce Gusto Oblo donosi istinsko uživanje u kafi, bilo da volite jaki espresso ili mlečni ukus Cappuccina. Prored vrhunskog kvaliteta neophodnog za uživanje u ovom napitku, veoma je važna i estetika koja prati ritual ispijanja kafe. Dakle i vaše društvo će se oduševiti vašom novom igračkom.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime