Sony uspešno vlada višim segmentom Android mobilnih telefona već godinama. Prepoznatljiv dizajn, visok kvalitet i funkcionalnost samo su neke od odlika ovih modela.

Upravo takva je i Xperia T. Sony je hteo da svima pokaže da je ovaj model jedan od najboljih na tržištu pa su ga "utrapili" i u ruke Jamesa Bonda koji ga koristi u aktuelnom hitu Skyfall.

A to je prilično dobra preporuka za jedan telefon!

Evo šta donosi!

Za početak odmah će svima biti jasno da se radi o još jednom modelu ove kompanije. Dizajn je sasvim sveden ali su kreativci Sony-a uspeli da ga učine prepoznatljivim. Tu je i "zakrivljeni" izgled koji će učiniti da ovaj model stvarno sjajno leži u ruci! Za to su zadužene i njegove dimenzije, pošto je na sredini tanak samo 94 mm, dok na najdebljem delu ima ne mnogo većih 12.2 mm. Sa 140 grama spada u lakše na tržištu!

Prednjom stranom jasno dominira veliki ekran osetljiv na dodir. Njegova dijagonala je ogromnih 4.55 inča a rezolucija moćnih 1280 x 720 tačaka. To znači da ćete moći da pustite čak i video visoke definicije. Zapravo biće vam sasvim dovoljan da pogledate par epizoda omiljene serije i malo se opustite. Recimo dok čekate avion koji kasni zbog snežne mećave.

Ekran podržava "Multitouch" a prepoznaće čak i četiri prsta što pruža zaista visoku funkcionalnost. Staklo je uz to otporno na grebanje pa možete da se opustite prilikom korišćenja!

Za moćne karakteristike zadužen je procesor sa dva jezgra koji radi na 1.5 GHz uz podršku 1 Gb rama.

Dopašće vam se kada čujete da je tu kamera od 13 megapiksela, koja pravi odlične snimke pa čak i video do formata 1080p sa 30 sličica u sekundi. A to je jako mnogo!

Android vam pruža punu fleksibilnost, pa možete sami da instalirate aplikacije koje poželite, ili da koristite neke od onih koje Sony obezbeđuje u paketu. One su zaista korisne i vrlo jednostavne, ali o tome smo već pisali!

Posebno ćemo pohvaliti brzo, lagodno i pre svega udobno korišćenje ovog modela koji zaslužuje vašu pažnju! I naravno ne zaboravite da ćete se osetiti kao James Bond lično čim ga uzmete u ruke! Još samo da poručite votku martini i to je to…

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime